- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.441
Aa Yamuk gelmis diyince bir tuhaf oldu papatyamAaaa yamuk gelmiişş
Aaaa yamuk gelmiişş
Buradamisiniz,durun teli şarja sokup geliyorumSelam canım birbirimizle dalaşıyoruz sıkıntıdan
Beni bulamadigindan olabilir mi ?O kadar da yazdım sininirliyim birine sarasım var diye ama neden sana sarmadım acaba??
Sen niye sinirliydin ki cikomO kadar da yazdım sininirliyim birine sarasım var diye ama neden sana sarmadım acaba??
Teli şarja sokarsan nasıl yazacaksınBuradamisiniz,durun teli şarja sokup geliyorum
Ayyy niye kızayım canım ya,kız ne kaynatiyorsunuz abra kadabra ne ola kiAa Yamuk gelmis diyince bir tuhaf oldu papatyam
yamukprenses nickine gulsek kizar misin canim benimle hep dalga geciyorlar biliyor musun abra kadabra, a bre kaynana naptin bize diyorlar
Kesin öyledir bulsaydım pamuk gibi olurdumBeni bulamadigindan olabilir mi ?
Cizgi filmlerde oluyor ya abra kadabra diye sihir yapiyolar tavsan cikartiyorlar falanAyyy niye kızayım canım ya,kız ne katnatiyorsunuz abra kadabra ne ola ki
Ay ne bileyim içimden sinir fışkırıyordu neden de yok. Dün gece 1 e kadar hamura bulaştımda stres attımSen niye sinirliydin ki cikom
Benim kafam mi iyi sizinki mi,sarj prizdeyken yazacağım işte. Aha yazıyorum simdiTeli şarja sokarsan nasıl yazacaksın
Ne yemek yaptin bakimAy ne bileyim içimden sinir fışkırıyordu neden de yok. Dün gece 1 e kadar hamura bulaştımda stres attım
Ayyy espri olcaktı olamadıBenim kafam mi iyi sizinki mi,sarj prizdeyken yazacağım işte. Aha yazıyorum simdi
Dur şurda işte ne bdv siymiş icat çıkarma dert çıkarma başımızaBaba bdvye kaçar
2 ölçü tuzlu kurabiye 2 ölçü de parmak tatlısıNe yemek yaptin bakim
Parmak tarlisi nasil ilk defa duydum2 ölçü tuzlu kurabiye 2 ölçü de parmak tatlısı
İrmikli şerbetli 1 tatlıParmak tarlisi nasil ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?