- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.481
Ahaha bende tam sarki sozu yazmistim tesadufe bakMecburen mecburen mecburen mecburen mecburen mecburen mecburiyetten bildinmi bu şarkıyı
Geç geldin yafrumBen celene kada 4 sayfa omus
Ayyy papatya börek salonu muYamukçum bizim bi börek kahvaltı salonumuz var çorbada veriyoruz oranın çorbasını yapıyorum her gece böyle el ayak çekilince
%50 %50 miHıımm çalışmadığım yerden çıktı
Canim bizim kalp beraber çalışıyiiAhaha bende tam sarki sozu yazmistim tesadufe bak
Evet istanbul unkapanıAyyy papatya börek salonu muyemin ederim beni kalbimin orta yerinden vurdun,bayılırım.
Aşırı derecede çok seviyorum böreği oyle boyle degil, ,valla canım çekti şimdi.
Saat kaç ta kapanıyor orasi, neredesiniz istanbul mu?
Ooo daha çok gencsin, boşver abreka canım hayatını yaşa, koca valla bulunuyor20ler daha erken
Yok kıızz ben mutluyum hamd olsun küçük evlenmek biyerde iyi beraber birbirine benzeye benzeye büyüyosun beraberken karakterin oturuyo yani benim için bizim için öyleydi ben mutluyum erken evlendiğim için%50 %50 mi
Ayyy papatya börek salonu muyemin ederim beni kalbimin orta yerinden vurdun,bayılırım.
Aşırı derecede çok seviyorum böreği oyle boyle degil, ,valla canım çekti şimdi.
Saat kaç ta kapanıyor orasi, neredesiniz istanbul mu?
Gelin sabah kahvaltı edelim ozamanBenimde canim borek cekti
Bende oyle dusunuyorum sen kac yasindaydin ki ooo gencsin dedin senin avatarinda gormustum seni 20-25 arasi diye dusunuyorumOoo daha çok gencsin, boşver abreka canım hayatını yaşa, koca valla bulunuyor
Benim de benim deBenimde canim borek cekti
Massallah papatyam Allah daim etsinYok kıızz ben mutluyum hamd olsun küçük evlenmek biyerde iyi beraber birbirine benzeye benzeye büyüyosun beraberken karakterin oturuyo yani benim için bizim için öyleydi ben mutluyum erken evlendiğim için
Benim de benim deeşimi uyandiracagim şimdi, kalk götür beni bir corbaciya yada yengenciye diyeceğim. Sabah ilk işim tava böreği yapmak olacak ,hain papatya
Benim canim soyle mantarli misirli yufka boregi cektiBenim de benim deeşimi uyandiracagim şimdi, kalk götür beni bir corbaciya yada yengenciye diyeceğim. Sabah ilk işim tava böreği yapmak olacak ,hain papatya
Ben 37 nin içindeyim canım 80 dogumluyum,27 nin için de evlendim, 31 martta 10 senemiz bitecek Allah kısmet ederse.Ama inan bana evlilik eşini bulduğun sürece güzel olsa da bekarlık ta çok güzel.Bende oyle dusunuyorum sen kac yasindaydin ki ooo gencsin dedin senin avatarinda gormustum seni 20-25 arasi diye dusunuyorum
U uuuuuu uuuuuuuuuuÇOK SIKıldım sen olmayınca kimse gelmedi obaya bende yeni yafrukurt buldum taze kan olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?