- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.421
Ah ah pis net ayiriyo bizleri yok kız ne yalanı valla özledik demi kız fatime
Ya ben seni çağırdılar diye hatırlıyorummmm
Yaşlılık işte kusura bakma yanlış hatırlıyor olabilirim
Bisenn kuzum Rabbim sanada nasip etcek insallah yafrumm operim Teyzesi
Oyy nasil guzel biseysin yaa masallah masallaahhhEki Görüntüle 1917550 tipini yedigim kizim buda kizlar
:) 4 aylikti ilk kayit oldugumda simdi nerdeyse 7 aylik olcak iki hafta var :)) aaa alay etme ama Teyzesi kaslari az tam cikmadi buarada resimde buyuk cikiyor ama okadar buyuk degil kizimminyatur gibi :))Ne çabuk büyüdü ya ufaklıkkkk
Ama güldüm ya, çok şeker çıkmış, kaşlara bak helee
:)) yersen biter teyzesi birde disimiz ciksada kizim rahatlasa :)Ay ne kadar tatlı bisey bu yerim yaa gece gece acıktım zaten
:)) yersen biter teyzesi birde disimiz ciksada kizim rahatlasa :)
Cok tesekkur ederim canimm benim Rabbim sanada ilerde nasip etsin boyle bir guzelllikten Rabbime hamd olsun varligina sukurler olsun tatlimm benimOyy nasil guzel biseysin yaa masallah masallaahhhRabbim sana bagislasin bu minigi guzeliimmm
Ah ah keşke kuzum oolmijakk alıştım ben :))
:) 4 aylikti ilk kayit oldugumda simdi nerdeyse 7 aylik olcak iki hafta var :)) aaa alay etme ama Teyzesi kaslari az tam cikmadi buarada resimde buyuk cikiyor ama okadar buyuk degil kizimminyatur gibi :))
Bisen oyle seyler deme lutfen duymiyim birdaha bak Rabbimin mucizeleri vardir herzaman Ol der ve olur insallah sende sabret Allah sabredenlerle beraberdirAh ah keşke kuzum oolmijakk alıştım ben :))
Kızlar ben kaçar kocam geldiiii :)) bekleyin beni yafrulaaar :-* <3
Oyy yaaa Aminn insallahh once isteyen herkesee sonra bize nasip eder insallaah insallaah ne kadar guzel bi duygudur o simdii oyy Rabbim saglikla buyutsun insallaah canim beniimmCok tesekkur ederim canimm benim Rabbim sanada ilerde nasip etsin boyle bir guzelllikten Rabbime hamd olsun varligina sukurler olsun tatlimm benim
Kizzz alinma :))) bunu soyleyip cogu kisi dalga geciyor kizimla hatta kiz kardesim birgun goz kalemimle kasini belirginlestirmisti cok gulmustuk aklima o geldi sagol canimcimO nasıl söz canım yaa duymamış olalımmm
Ya şimdi mevzuyu deşmek de istemiyorum ama doktora gittin mi ? Yani neden olmuyor ?
MaşaAllah ona
Yok canım benim alay değil valla beni bebeklerin ilk kaşı dikkatimi çeker neden bilmiyorum
Bakar gülerim hoşuma gittiğinden yani başka birşeyden değil :)
Kızlar ben kaçar kocam geldiiii :)) bekleyin beni yafrulaaar :-* <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?