Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ne çabuk büyüdü ya ufaklıkkkk
Ama güldüm ya, çok şeker çıkmış, kaşlara bak helee
:) 4 aylikti ilk kayit oldugumda simdi nerdeyse 7 aylik olcak iki hafta var :)) aaa alay etme ama Teyzesi kaslari az tam cikmadi buarada resimde buyuk cikiyor ama okadar buyuk degil kizimminyatur gibi :))

Ah ah keşke kuzum oolmijakk alıştım ben :))

O nasıl söz canım yaa duymamış olalımmm
Ya şimdi mevzuyu deşmek de istemiyorum ama doktora gittin mi ? Yani neden olmuyor ?

:) 4 aylikti ilk kayit oldugumda simdi nerdeyse 7 aylik olcak iki hafta var :)) aaa alay etme ama Teyzesi kaslari az tam cikmadi buarada resimde buyuk cikiyor ama okadar buyuk degil kizimminyatur gibi :))

MaşaAllah ona
Yok canım benim alay değil valla beni bebeklerin ilk kaşı dikkatimi çeker neden bilmiyorum
Bakar gülerim hoşuma gittiğinden yani başka birşeyden değil :)

Cok tesekkur ederim canimm benim Rabbim sanada ilerde nasip etsin boyle bir guzelllikten Rabbime hamd olsun varligina sukurler olsun tatlimm benim
Oyy yaaa Aminn insallahh once isteyen herkesee sonra bize nasip eder insallaah insallaah ne kadar guzel bi duygudur o simdii oyy Rabbim saglikla buyutsun insallaah canim beniimm

Kizzz alinma :))) bunu soyleyip cogu kisi dalga geciyor kizimla hatta kiz kardesim birgun goz kalemimle kasini belirginlestirmisti cok gulmustuk aklima o geldi sagol canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…