Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sen harikalar yaratmışsın bebekimm izcibaşım @Pembis Hayaller'im
İzcibaşı böyle olunur

Kizzz alinma :))) bunu soyleyip cogu kisi dalga geciyor kizimla hatta kiz kardesim birgun goz kalemimle kasini belirginlestirmisti cok gulmustuk aklima o geldi sagol canimcim

Yok canım alınmıyorummm :))
Teyzesi amma uğraşıyor demek ki minikle
Kalemle boyamak aklıma gelmezdii

Oyy yaaa Aminn insallahh once isteyen herkesee sonra bize nasip eder insallaah insallaah ne kadar guzel bi duygudur o simdii oyy Rabbim saglikla buyutsun insallaah canim beniimm
oyle guzel bir duyguki tarifi yok guzelim soyle birsey var bunun adi cidden mucize hala benim olduguna inanamiyorum iyiki var benim kizim minnagimm

Hayırlı geceler canım asla ümidini kaybetme Allah var dert yok Rabbim Elbet en hayırlısıni bilir en kısa zamanda senin minnaginida gönderir inşallah
Yaa cok hakliisiinn umudunu kaybetme canimm hic beklemedigin bi anda calar kapinii bizdee haberlerini alirizz insallaahh Dualarimdaa sendee olucaksin insallaaahhh olur insallaah Rabbim sanada nasip etsin insallaaahh Evham Perisi

Geçmişi temizler misin Dahlia_ şekercim izcim..

Yok canım alınmıyorummm :))
Teyzesi amma uğraşıyor demek ki minikle
Kalemle boyamak aklıma gelmezdii
Evet bitanem ben gurbette oldugumdan ailem kayseri ben istanbul teyzesi 3ay once gormustu ozaman yapmisti keske hep gorebilse neler yapar gerci internetten goruntulu goruyor ama canlinin yerini tutmuyor

Evet bitanem ben gurbette oldugumdan ailem kayseri ben istanbul teyzesi 3ay once gormustu ozaman yapmisti keske hep gorebilse neler yapar gerci internetten goruntulu goruyor ama canlinin yerini tutmuyor

Öyle tabi uzaklık zor ama her halimize şükür..
Sağlığınız yerinde ya ondan önemlisi yok, nasıl olsa bir yol bulunur yine görüşürsünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…