- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.441
Sen harikalar yaratmışsın bebekimm izcibaşım @Pembis Hayaller'im
Kizzz alinma :))) bunu soyleyip cogu kisi dalga geciyor kizimla hatta kiz kardesim birgun goz kalemimle kasini belirginlestirmisti cok gulmustuk aklima o geldi sagol canimcim
**Tüm Yafrukurtlarin Dikkatine**
•Sabahları uyanildiginda çadırlar toplanıp kahvaltı yapılıp geçmişte konuşulanlar okunulacak okunulmadan gecilmeyecek•Herkesin çadırı Her zman tertemiz olacak (unutmayinki bir izci her daim temizdir)
Oyy yaaa Aminn insallahh once isteyen herkesee sonra bize nasip eder insallaah insallaah ne kadar guzel bi duygudur o simdii oyy Rabbim saglikla buyutsun insallaah canim beniimm
Yaa cok hakliisiinn umudunu kaybetme canimm hic beklemedigin bi anda calar kapinii bizdee haberlerini alirizz insallaahh Dualarimdaa sendee olucaksin insallaaahhh olur insallaahHayırlı geceler canım asla ümidini kaybetme Allah var dert yok Rabbim Elbet en hayırlısıni bilir en kısa zamanda senin minnaginida gönderir inşallah
Yok canım ya arada değil maalesef, uzun süredir yaşıyorum ben..
Baktım benden başkaları da varmış aynı sorunu yaşayan ama tarayıcı değiştirince düzelmiş..
3 tarayıcıda açtım yine açılmadı..
Site açıldıktan pek sorun olmuyor, şimdi iyi mesela, geziyorum, yazıyorum sıkıntı yok ama gel bir çıksam tekrar girmem en az yarım saatimi alır
yaaa inanamazsinn tabii ooyy binlercee sukurlerr olsuunnnoyle guzel bir duyguki tarifi yok guzelim soyle birsey var bunun adi cidden mucize hala benim olduguna inanamiyorum iyiki var benim kizim minnagimm
Evet bitanem ben gurbette oldugumdan ailem kayseri ben istanbul teyzesi 3ay once gormustu ozaman yapmisti keske hep gorebilse neler yapar
Yok canım alınmıyorummm :))
Teyzesi amma uğraşıyor demek ki minikle
Kalemle boyamak aklıma gelmezdii
oyle guzel bir duyguki tarifi yok guzelim soyle birsey var bunun adi cidden mucize hala benim olduguna inanamiyorum iyiki var benim kizim minnagimm
Geçmişi temizler misinDahlia_ şekercim izcim..
Chrome kullanıyorsun?Geçmişim yok ki, oymakbaşım..
Otomatik siliniyor bende kapatınca..
Evet bitanem ben gurbette oldugumdan ailem kayseri ben istanbul teyzesi 3ay once gormustu ozaman yapmisti keske hep gorebilse neler yapargerci internetten goruntulu goruyor ama canlinin yerini tutmuyor
Chrome kullanıyorsun?
Cok tesekkur ederim cok sagolun amin insallah cumlemizinnn canimcimAllah bağışlasın kuzunu canım
Keşke kafkimde olsaydi yaa@KAFKAS_
Başka üyeyi etiketledin izcibaşım
Biz hababam sınıfı kişileri olsaydık bn kesin domdom rolünü oynadım ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?