- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.861
Evet yanlız iyi oolmuyorNasılda çay içesim var ama yanlız gitmiyor
Bende yaptım kalipta çok güZel görünüyorlar ellerine sağlık canimEki Görüntüle 1970691 kekler benden buyrunnnnn
Ozlemim insallah hayirlisi olur haber verirsin sonucuchocolate19 canım bir derdim var ahh ahh 10 gün oldu regl olmadım napicam ben. Sabah test alcam bakalım ALLAHIM verirse başım üstüne ama durumlar ee kızda küçük rabbim herşeyi biliyor görüyor inşallah ne hayirliysa o çıkar. Umarım havadan ve stresten gecikmistir
Aha Abuzittin 2 geliyorchocolate19 canım bir derdim var ahh ahh 10 gün oldu regl olmadım napicam ben. Sabah test alcam bakalım ALLAHIM verirse başım üstüne ama durumlar ee kızda küçük rabbim herşeyi biliyor görüyor inşallah ne hayirliysa o çıkar. Umarım havadan ve stresten gecikmistir
Geldiiim
Canım mutlaka haber veririmOzlemim insallah hayirlisi olur haber verirsin sonucu
Seninki gibi olursa kabul hayaliAha Abuzittin 2 geliyor
Ondan öyle sevinçli gibimsi söyledimSeninki gibi olursa kabul hayali
Minnak kızım 1 yaşında daha ee durumlar malûm bi tane oğluşum da var. Bu aralar baya stresli geçti ona bağlıyorum bakalım sabah test alcam. Rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah.Ondan öyle sevinçli gibimsi söyledim
Yoksa sanırım şimdi istemiyorsun.
Doğrudur bakıcak olan sensin, hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?