- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.901
Saol bulca'm sana'da günaydın ama bişey dicem sen hiç sohpetlere katılmıyosun hep güzel sözlerle günaydın diyip kaçıyosun hayalimde sheksper karakteri gibi kalıcan hep şiirane konuşuyo ya filim karakterleriBin damla serpilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bugün. Günaydın.
Oyy işte bu iyi geldi başım çatlıyo ağrıdan
Günaydın şekeriimmGünaydın kızlar
Vakit bulursam katılırım ama sohbetleriniz gece oluyor geneldeSaol bulca'm sana'da günaydın ama bişey dicem sen hiç sohpetlere katılmıyosun hep güzel sözlerle günaydın diyip kaçıyosun hayalimde sheksper karakteri gibi kalıcan hep şiirane konuşuyo ya filim karakterleribiraz normal sözlerle katıl canım aramıza mesela naber kızlar napıynuz olur yanii
İYİYim canım aslında biraz canım sıkkın yaaVakit bulursam katılırım ama sohbetleriniz gece oluyor geneldesabahları görüyorum sayfa ilerlemiş oluyor gecede ben katılamıyorum şimdi katılayım nasılsın
Neden evle ilgili mi bir sorun var?İYİYim canım aslında biraz canım sıkkın yaa
Keyfe keder dün saçımı koyu kestaneye boyadım eşim hiç beğenmedi beni çingenelere benzetti aslında ben çok mutluydum beni genç gösteriyo koyu saçNeden evle ilgili mi bir sorun var?
Saç boyası hakkında fikrim yok çünkü hiç saçımı boyamadım :) kendi rengi yetiyor şimdilik ama bir tanıdığım boya yüzünden güzelim saçını kaybetti şimdi çevresinde ki herkese benim düştüğüm hataya düşmeyin diyor her ay saç rengini değiştirirdi hatta bir ara her hafta değişik bir boya yapardı kendisi olan kendi saçlarına oldu, ama yakışmadı diyorsa doğru diyordur belki bu ablada saçını bir renge boyamıştı çok tuhaf bir renk çıkmıştı ortaya kocası beğenmemiş sonra bize geldi anneme sordu annem de beğenmedim dedi tabi ben de beğenmedim kadın belki 20 kişiye sordu hiç kimse beğenmedi rengini.Hem tuhaf bir renk hem de yaşını 10 yaş büyük göstermişti.Keyfe keder dün saçımı koyu kestaneye boyadım eşim hiç beğenmedi beni çingenelere benzetti aslında ben çok mutluydum beni genç gösteriyo koyu saç
canım bir resim atsana merak ettim şimdiKeyfe keder dün saçımı koyu kestaneye boyadım eşim hiç beğenmedi beni çingenelere benzetti aslında ben çok mutluydum beni genç gösteriyo koyu saç
Ne oldu canım uykusuzluktan mi?Oyy işte bu iyi geldi başım çatlıyo ağrıdan
Atarım ne olmuş kii ama üstteki resimde güneş vurmuş diye öyle duruyo renkcanım bir resim atsana merak ettim şimdi
Canım uykusuzluktan başım çok ağrıyorNe oldu canım uykusuzluktan mi?
canım çok tatlısınEki Görüntüle 1971081 Eki Görüntüle 1971082
Atarım ne olmuş kii ama üstteki resimde güneş vurmuş diye öyle duruyo renk
Canım ya üstteki renk daha iyi bence yüzüne çok yakismis. Aşağıdaki de iyi ama seni baya esmer göstermiş sanki yani bana göre bilemedimEki Görüntüle 1971081 Eki Görüntüle 1971082
Atarım ne olmuş kii ama üstteki resimde güneş vurmuş diye öyle duruyo renk
Ilaç aldinmi vaktin varsa biraz uyumaya çalış bilirim uykusuzluk baş ağrısı çok fenaCanım uykusuzluktan başım çok ağrıyor
Saol canımcanım çok tatlısın
Üstteknde güneş vuruyo ondan öyle kumral duruyo normalde güzel değilCanım ya üstteki renk daha iyi bence yüzüne çok yakismis. Aşağıdaki de iyi ama seni baya esmer göstermiş sanki yani bana göre bilemedim
Uyuyamam ki iki kuduruk var başımdaIlaç aldinmi vaktin varsa biraz uyumaya çalış bilirim uykusuzluk baş ağrısı çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?