Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bin damla serpilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bugün. Günaydın.
Saol bulca'm sana'da günaydın ama bişey dicem sen hiç sohpetlere katılmıyosun hep güzel sözlerle günaydın diyip kaçıyosun hayalimde sheksper karakteri gibi kalıcan hep şiirane konuşuyo ya filim karakterleri biraz normal sözlerle katıl canım aramıza mesela naber kızlar napıynuz olur yanii

Vakit bulursam katılırım ama sohbetleriniz gece oluyor genelde sabahları görüyorum sayfa ilerlemiş oluyor gecede ben katılamıyorum şimdi katılayım nasılsın

Keyfe keder dün saçımı koyu kestaneye boyadım eşim hiç beğenmedi beni çingenelere benzetti aslında ben çok mutluydum beni genç gösteriyo koyu saç
Saç boyası hakkında fikrim yok çünkü hiç saçımı boyamadım :) kendi rengi yetiyor şimdilik ama bir tanıdığım boya yüzünden güzelim saçını kaybetti şimdi çevresinde ki herkese benim düştüğüm hataya düşmeyin diyor her ay saç rengini değiştirirdi hatta bir ara her hafta değişik bir boya yapardı kendisi olan kendi saçlarına oldu, ama yakışmadı diyorsa doğru diyordur belki bu ablada saçını bir renge boyamıştı çok tuhaf bir renk çıkmıştı ortaya kocası beğenmemiş sonra bize geldi anneme sordu annem de beğenmedim dedi tabi ben de beğenmedim kadın belki 20 kişiye sordu hiç kimse beğenmedi rengini.Hem tuhaf bir renk hem de yaşını 10 yaş büyük göstermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…