- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.421
Ya canım yaa inşallah biran önce iyi olursunSürüne sürüne tükana geldim bugün. Tükanın arka tarafında bir odamız var ve orda kanepe var. Arada gidip uzanıyorum. Sabo giydim ayaklarıma,giy çıkar kolay olsun diye:))
Teşekkürler papatyamYa canım yaa inşallah biran önce iyi olursun
Abla telefondan zor olmuyor mu,ben telefondan kullanamıyorum ,çok kasıyor,telefondan mı uygulamadan mı bilemedim
Anaaamm zaten zayıftın şimdi iyi ce bi deri bi kemik kalıcanTeşekkürler papatyam
Kız bi süzüldüm bi süzüldüm sorma. Wcden çıkamadım ya kaç gündür. Bi de çay peynir ekmek,haşlanmış patates olayı malum:))
benim telefonum biraz eski ondan olabilir,fakir ama kururluyumdur yanlış anlaşılmasınBende telefondan giriyorum kolay oluyo
Ne zayıfı kızım ya komik olma lütfen,maşallahım var. .öt bi yerden,göbek bi yerden çıkıyo vallaAnaaamm zaten zayıftın şimdi iyi ce bi deri bi kemik kalıcan
Şirinlik abidesibenim telefonum biraz eski ondan olabilir,fakir ama kururluyumdur yanlış anlaşılmasın
Bizim de pos çalışmıyo bugün. Bankadan arıza varmış. Kart çekemiyorum. Veresiye yazdım bol bolÇıtırrrr davıkımmm bende özledimm
Yoğ yooğğ kesinlikle sensin. Ismini görünce gülümsüyorumO sensin bikeremmmmmm
Bizim de pos çalışmıyo bugün. Bankadan arıza varmış. Kart çekemiyorum. Veresiye yazdım bol bol
Demek netsizlik bizi ayıran Ankım
Ama sen çok datlı bir cadısınnnnnnnnnnYoğ yooğğ kesinlikle sensin. Ismini görünce gülümsüyorum
Birşey soracağım ya ne zamandır soracağım kendimle mücadele ediyorum sormamak için "ank"ne demekBizim de pos çalışmıyo bugün. Bankadan arıza varmış. Kart çekemiyorum. Veresiye yazdım bol bol
Demek netsizlik bizi ayıran Ankım
Birşey soracağım ya ne zamandır soracağım kendimle mücadele ediyorum sormamak için "ank"ne demek
Tartışma oymakbaşınla yafrıkırt,sensin tatlı diyorummmAma sen çok datlı bir cadısınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?