- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.461
Kızlar nerdesiniz obanın güzel çicekleribayan nihayet yavru Sincabım
Hiçte öyle durmuyosun resimde ama bence abartıyosunNe zayıfı kızım ya komik olma lütfen,maşallahım var. .öt bi yerden,göbek bi yerden çıkıyo valla
Bu kış çok kilo aldım papatyamHiçte öyle durmuyosun resimde ama bence abartıyosun
Haddi canim ciddi misinFarkettim demin.
MEG diye de biri yeni üyelik almış
Oyyy yerim ya fotosunu ceksen de azcik sevsem minnosuBebek kedi getirdi bi kız elinde. Anası yokmuş yanında,sokak ortasında bulmuş. Kız yurtta kalıyomuş,bu bebek kediyi naapsınmış???
Aldım her zamanki gibi. Biberonla besledim,gözlerini temizledim,çişini yaptırdım. Uyuyor. Siyah/beyaz şeker bişey
Biraz büyüyünce yuvalandırıcam.
Bir 15 gün bakar,sonra bi isteyene veririm diye düşünüyorum. Uyuttum az önce,uyanınca fotosunu çekerimOyyy yerim ya fotosunu ceksen de azcik sevsem minnosu
Kac ayligina kadar beslicen melegim
Hemen bulabilcen mi isteyenBir 15 gün bakar,sonra bi isteyene veririm diye düşünüyorum. Uyuttum az önce,uyanınca fotosunu çekerim
Ne kahvaltısı yavru ceylanım akşam oldu tamam canımKahvaltı ediyorum tatlı sincabım sen napıyosun özletme kendini bu kadar
Oh kıyamam bende geçenlerde sahiplendirdim polis abiye verdim henüz gelmedi durumunu merak ediyorum iki tane kedi var dükkanda onlarında yakında yavrusu olucakBebek kedi getirdi bi kız elinde. Anası yokmuş yanında,sokak ortasında bulmuş. Kız yurtta kalıyomuş,bu bebek kediyi naapsınmış???
Aldım her zamanki gibi. Biberonla besledim,gözlerini temizledim,çişini yaptırdım. Uyuyor. Siyah/beyaz şeker bişey
Biraz büyüyünce yuvalandırıcam.
Merakla bekliyorumBir 15 gün bakar,sonra bi isteyene veririm diye düşünüyorum. Uyuttum az önce,uyanınca fotosunu çekerim
Seni merak ediyorum canım banada atar mısın fotoBu kış çok kilo aldım papatyam
Geceleri geç yattın canım onlar kilo yapıyor malesef
Ortanca oğluşumunKimin partisi
Megim çok geçmiş olsunTeşekkürler papatyam
Kız bi süzüldüm bi süzüldüm sorma. Wcden çıkamadım ya kaç gündür. Bi de çay peynir ekmek,haşlanmış patates olayı malum:))
Sağol canım çikiletamMegim çok geçmiş olsun
Kızlarla beraber burda avatara koyarız fotolarımızı.. Seslenirim sanaSeni merak ediyorum canım banada atar mısın foto
Tamam canımKızlarla beraber burda avatara koyarız fotolarımızı.. Seslenirim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?