- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.661
Çıktım hemen zaten baktım beni darlıyo şu 16 yaşında kızı olanHangi konu
Banlanmayalim aman sakin
Kime sinirlendinÇıktım hemen zaten baktım beni darlıyo şu 16 yaşında kızı olan
"Kalplerbirsedünyagüzel " adlı bi üyeye üyeliği iptal olmuş zaten hemen iyikide olmuş yoksa bende tartışırdımKime sinirlendin
Çatladım yaa var ya yuh yani hala nefes alışlarım normale dönmedi vallahiDur dur gordum anladim ve bende o begendigin yoruma katiliyorum yuh gercekten
Gormezden gelsene oyle buton varÇatladım yaa var ya yuh yani hala nefes alışlarım normale dönmedi vallahi
Ay evet yaa hiç aklıma gelmedi dur yapıyımGormezden gelsene oyle buton var
Canıım valla bende iyiki bulmuşumSu kocaaaaa kk'da sizi iyiki bulmusum benim meleklerim yaaa
Senyorum basta olmak uzere
@Tatlicadi Meg chocolate19 @Kurk Mantosuz Madonna @Papatya gelini
Aaa cidden onun sayesinde tanismistikCanıım valla bende iyiki bulmuşumMune ablamada çoooookkkk teşekkür ederim seninle tanışmama sebep olduğu için.
Evet çok oldu ama hatırlayabilirdeAaa cidden onun sayesinde tanismistik
Mune abla hatirlamaz bile cok oldu
Vay beEvet çok oldu ama hatırlayabilirde
Yaa abrekaa şu kullandığın emoş tipi ne yapıyo bi onu anlamadımAaa cidden onun sayesinde tanismistik
Mune abla hatirlamaz bile cok oldu
AnlatsanaaVay be
Gozlerimin onunden film seridi gibi geçti
Sen bizim megle tanismamizi duysan varya
Sozlesme falan imzaliyodum az kaldi rezalet ya @Tatlicadi Meg ahahahaahhaha yine aklima geldi
Gulme seysi aslinda benYaa abrekaa şu kullandığın emoş tipi ne yapıyo bi onu anlamadım
Gulme seysi aslinda benbunu yapmak isterdim de o cok asagida bende hemen bunu yapa yapa alistim artik benim emojim oldu
Ben bir sey sordum nevreste de megi etiketledi iste mesaj atabilirsin falan diye ozelde konusmaya basladik 1-2hafta sonra bu topik acilmisti beni buraya etiketledi iste yafrukurt olmak ister misin diye bende dedim ki tamam nereye basvurmam lazim dedimAnlatsanaa
HahaBen bir sey sordum nevreste de megi etiketledi iste mesaj atabilirsin falan diye ozelde konusmaya basladik 1-2hafta sonra bu topik acilmisti beni buraya etiketledi iste yafrukurt olmak ister misin diye bende dedim ki tamam nereye basvurmam lazim dedimahahaah
Hi bak bide bana meg hep deli diyodu o yuzden su emoji de : deli : diye yazildigi icin diyorHahaçok iyiymiş yaa beni siteyede mahperi alıştırdı ilk arkadaşım oydu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?