- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.701
Kayıp takılıyoruzanammmmm madonnam ben geldim kız :)))) conem
Tünaydın ne fıstığı,Antep mi,yer fıstığı mı?Tünaydınlar fıstıklar
yok kuzucum ya hep buralardayım ben :)))Kayıp takılıyoruz
Tünaydın ne fıstığı,Antep mi,yer fıstığı mı?
Antep olaydı iyiydiyok kuzucum ya hep buralardayım ben :)))
yer
Yaa hayir onu yazarken onlar onlineydi konusuyodum da ondan seyettim ozlem yaa vefalim unutur muyum seniUnutuldugumun kanıtıdır
Hoşçakalın
kuşummmmmm naberrrr abrekamYaa hayir onu yazarken onlar onlineydi konusuyodum da ondan seyettim ozlem yaa vefalim unutur muyum seni
A aaaa mankenim gelmiskuşummmmmm naberrrr abrekam
iyiyim canımın içi aslında burdayımda bu ara sanırım yazmadım herkes kayıp ddiyor bana :)))A aaaa mankenim gelmis
Nerdeydin sen ozledim yahu
İyiyim sen nasilsin fallenim bitanem
olmazmı ya olmazmı
yawwww kalbim ne temizmiş yemin ediyorum bunu değil onu paylşacaktım ama bizin deynodan kaçarmı allah aşkınayaaaaaa mikrop seni tyaaaaaaTutmayın beni yiyeceğim hepsini
Bu arada Antep fıstığı demişken ,yarışma için yaptığım tiramisunun üzerindeki Antep fıstığı değil,buradan laf çıkmaz açıklayayım.O ıspanaklı kek ufalamasından yalancı Antep fıstıkDaha önce nette görüp yapmıştım derin dondurucuda vardı.Pastalara ,tatlılara süslemek için güzel oluyor.
Mikrop demeyeydin iyiydiyawwww kalbim ne temizmiş yemin ediyorum bunu değil onu paylşacaktım ama bizin deynodan kaçarmı allah aşkınayaaaaaa mikrop seni tyaaaaaa
sana bi tio ben sevdiğim kişilere mikrop ve uyuz derim kızımı bile böyle seviyorum değerini bil canom :))Mikrop demeyeydin iyiydi
Tünaydın ne fıstığı,Antep mi,yer fıstığı mı?
İyiymiş o zaman ,sevdim bu mikropluğusana bi tio ben sevdiğim kişilere mikrop ve uyuz derim kızımı bile böyle seviyorum değerini bil canom :))
Ayyy fotosu vardi da benim fotofraflarim silindi dur bakim fonlu fotosu varsa atiyim sanaiyiyim canımın içi aslında burdayımda bu ara sanırım yazmadım herkes kayıp ddiyor bana :)))
saçların nasıl oldu abriş bvende yine röfle yaptırcam dipler geldi 1 sene oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?