- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.781
Evett gerçekten. Çünkü senin gibi güzeller güzeli olmasa da,senin gibi bir melek o
Evettt gerçektenAaaayyiiDemek melekler söyledi dedin hee
Yaa ne guzel bir his suan yasadigim, cok mutlu oldum melegimEvett gerçekten. Çünkü senin gibi güzeller güzeli olmasa da,senin gibi bir melek o
Çok komiksin Özlemim yaEvettt gerçekteneşimde ne diyosun sen dedi afiyet olsun ye sen dedim
Dogal komiklik nasil oluyor gıÇok komiksin Özlemim yaAy yemin ederim doğal bir komikliğin var
Bi doktor kadın var,o bi arkadaşına istiyo bu minnakı ama galiba veremicem ben bunu
Yaa ne guzel bir his suan yasadigim, cok mutlu oldum melegim
Ama bende guzel o hatta cok cok cok guzel cok tatli minnos abreka ya
Hislerime tercüman oldunDogal komiklik nasil oluyor gı
Hemide abreka adi verilmessssBi doktor kadın var,o bi arkadaşına istiyo bu minnakı ama galiba veremicem ben bunu
Bu kış 8 tane böyle bebek buldum,azcık büyütüp yuvalandırdım. Ama bu başkaa
Yani önceden kurgulamadan,ya da çok bilindik şekilde değil de,tamamen doğaçlama usulü, birden gülümsetiveren espiriler yapıyorsun:)Dogal komiklik nasil oluyor gı
Ben miYani önceden kurgulamadan,ya da çok bilindik şekilde değil de,tamamen doğaçlama usulü, birden gülümsetiveren espiriler yapıyorsun:)
Sen heeBen mi
Aslında hep öyleyim azıcık düşünmeden konuşurum o an ne gelirseYani önceden kurgulamadan,ya da çok bilindik şekilde değil de,tamamen doğaçlama usulü, birden gülümsetiveren espiriler yapıyorsun:)
Bende memnunum senden oyyAslında hep öyleyim azıcık düşünmeden konuşurum o an ne gelirsebazen sonuçları pek iyi olmuyor ama ben kendimden memnunum
Cok tatlisin ozlemimAslında hep öyleyim azıcık düşünmeden konuşurum o an ne gelirsebazen sonuçları pek iyi olmuyor ama ben kendimden memnunum
Ya bişi dicem ama şaşırıcan. Sen bu cunyır sürprizini yapmadan önce,
Abrekam napiyor
Aaaaaa cunyir abreka oldu
Ciddi misin tesadufe baaaaakYa bişi dicem ama şaşırıcan. Sen bu cunyır sürprizini yapmadan önce,
Hani benim bi ginepigim var ya 10 aylık,onun adı Cunyırdı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?