- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.801
Kalp kalbe karsi birdeeee demekki tanismak kaderimizde varmis canim melegim
Ne tatliisinn sen yafrummm
Cok tatli, gormustum zaten de adini bilmiyodumBeğendin mi Cunyırı Cunyırım?
Çok tatlı ya
Canimm hamdolsun iyiyimm kuzm sen nasilsinnnnnnCennetul Mualla canııımm nasılsın bitanem?
Valla acayip tatlı hem de. Avrupada,Amerikada evcil olarak evde bakılan çok popüler bir canlı. Ama Türkiyede çok bilen yok.O kadar uysal ki..Çok tatlı yakalplerde yakışmış
Iyiyim şükürler olsun canım benim. Daha çok görüşebilsek keşkeCanimm hamdolsun iyiyimm kuzm sen nasilsinnnnnn
Allah daha iyi etsin canimmm.. ayyy görüşelim heppp ben seni cok seviyorumm böyle tatli poncik birisin benim icinValla acayip tatlı hem de. Avrupada,Amerikada evcil olarak evde bakılan çok popüler bir canlı. Ama Türkiyede çok bilen yok.O kadar uysal ki..
Iyiyim şükürler olsun canım benim. Daha çok görüşebilsek keşke
Sen de benim değerlimsinAllah daha iyi etsin canimmm.. ayyy görüşelim heppp ben seni cok seviyorumm böyle tatli poncik birisin benim icin
CaniiimmmSen de benim değerlimsin
Al bi tane Ankım sende. Tamamen otobur. Çok tatlı çok uysal. 1 saat hiç kıpırdamadan kucağında durur kendini sevdirir.Ne tatlı bu böyleee..
Iyi. Az kişi kaldık yafrukurt olarak.Ama keyifler yerinde çok şükür.. Sen de devamsızlık etme olur muCaniiimmmobada durumlar nasil :)))
Al bi tane Ankım sende. Tamamen otobur. Çok tatlı çok uysal. 1 saat hiç kıpırdamadan kucağında durur kendini sevdirir.
Tamam canm elimden geldigince sahip cikmaya devam :)) obaya sahip çıkalım :))Iyi. Az kişi kaldık yafrukur olarak.Ama keyifler yerinde çok şükür.. Sen de devamsızlık etme olur mu
tavşan soyundan. Otobur. Kuru ot,pelet yem,meyve sebze yiyor..Tavşana benzettim ama değil herhalde demi..
Bana kalsa sokaktaki kediyi köpeği alırımda eşim pek istemiyor hstta hiç istemiyor.
tavşan soyundan. Otobur. Kuru ot,pelet yem,meyve sebze yiyor..
Gineapig
Slogan süperTamam canm elimden geldigince sahip cikmaya devam :)) obaya sahip çıkalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?