- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.941
HanimKelesimiGetir . Yeşil elbise çok zarif
Bencede daha çok çeşit bulursunOda güzel zaten karar vermedim daha,başka mağazalarada bakacağım sonra..
abla hepsi çok hoş ama sen sarışınsın yeşil çok hoş olur sanaŞekerler nisan da düğün var kıyafet almam lazım birkaç tane buldum netten gerçi dışardan da bakacağım modeller bunlar ne dersiniz fikir alayım sizlerden de..
Çok varda bir kaç tane buldum..
Eki Görüntüle 1975051 Eki Görüntüle 1975052 Eki Görüntüle 1975053 Eki Görüntüle 1975054 Eki Görüntüle 1975055 Eki Görüntüle 1975057
Ben de en sondakini beğendim bir de kırmızı elbise de çok güzelEn sondakini beğendm bende...
Yeşilde hoş duruyor demi..
Hayırlı Kandiller :)
abla sen dükkandan al sonra benım koyduğum resimler gibi hüsran olmasın :)Son foto daha hoşuma gitti gerçi,buradada bakacam dükkanlara..
abla sen dükkandan al sonra benım koyduğum resimler gibi hüsran olmasın :)
Güle güle kullan bayıldımali ekspresden küpe almıştım geldi bugun aynı geldi ama çok beğendimm
:)
sincabım
Bitanem kelebeğimsincabım
Seninde kutlu olsun canımKandilimiz kutlu olsun yafrukurtlar..
Yeşil abla en favori rengim ve burada modelde hoş durmuşŞekerler nisan da düğün var kıyafet almam lazım birkaç tane buldum netten gerçi dışardan da bakacağım modeller bunlar ne dersiniz fikir alayım sizlerden de..
Çok varda bir kaç tane buldum..
Eki Görüntüle 1975051 Eki Görüntüle 1975052 Eki Görüntüle 1975053 Eki Görüntüle 1975054 Eki Görüntüle 1975055 Eki Görüntüle 1975057
Ben evdeyim film bakıyorum canım ibadet yapamayacağım çünkü reglim varNabıyonuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?