- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #25.981
Ayy görmedim canım benim arada kaçıyor msjlar. Bizimde 4 diş birden geliyor en düşük 39 sürekli çığlıkla ağlıyor. 2 gecedir hiç uyumuyoruz 4 dişimiz var sadece. Çok zor çıkarıyor. Fitil ateşini düşürmüyor ilaç içirdim 3 ilaçta nefesini kesiyor.Yazmıştım sana görmedin sanırım dün
Evet ya 4 dişi birden çıkarıyor sürekli ateşi çıkıyor kafası ateş gibi çok fena ağlıyor mız mız1 tanesi patladı diğerleri de patlasa azıcık rahatlardi kuzum. 7 tane dişı oldu.
Sende durumlar nasıl?
Günaydın miyavımm hayırlı cumalar ❤Günaydın kızlar hayırlı Cumalar
Ay kıyamam canım ya umarım biran önce çıkarır dişleriniAyy görmedim canım benim arada kaçıyor msjlar. Bizimde 4 diş birden geliyor en düşük 39 sürekli çığlıkla ağlıyor. 2 gecedir hiç uyumuyoruz 4 dişimiz var sadece. Çok zor çıkarıyor. Fitil ateşini düşürmüyor ilaç içirdim 3 ilaçta nefesini kesiyor.
Hayırlı Cumalar canım günaydınGünaydın miyavımm hayırlı cumalar ❤
sorma sorma tulum favorim alacam bende hahahaahhahahonlar fena ya
teşekkürler kuzummm bende küpe hastalığı var daha 4-5 tane aldımda onlar gelmedi.Güle güle kullan bayıldım
Bizim arkadaşlar Ali Expres den çanta aldılar cüzdan geldisorma sorma tulum favorim alacam bende hahahaahhahah
günaydınnnn bu arada kurtcuklar :)))
teşekkürler kuzummm bende küpe hastalığı var daha 4-5 tane aldımda onlar gelmedi.
Bencede daha çok çeşit bulursun
abla hepsi çok hoş ama sen sarışınsın yeşil çok hoş olur sana
Ben de en sondakini beğendim bir de kırmızı elbise de çok güzel
abla sen dükkandan al sonra benım koyduğum resimler gibi hüsran olmasın :)
ali ekspresden küpe almıştım geldi bugun aynı geldi ama çok beğendimm
:)
Uzun elbise daha hoş dururdu sanki
Yeşil abla en favori rengim ve burada modelde hoş durmuş
Pembis kizim buyumus mu Eki Görüntüle 1975197
1 ve 4'e bayıldım ablacım ama ben olsam 1 i alırdım
Asil renk siyahÇok model varda dün sadece bunları beğenmiştim,dışardada bakacağım zaten başka modellere..
Yine siyah alırsam şaşırmam hiç,bayılıyorum siyah renge..
Asil renk siyahabla
Aynen abla diğer renklerin modası geçiyorda siyah renk farklıyaDemi yani her yerde siyah renk giyme şansı var
Aynen abla diğer renklerin modası geçiyorda siyah renk farklıya
kıyafet almam aslaaa :) ama küpe birebir geliyor küpe kolye ha birde bikin aldım oda aynısı geldiBizim arkadaşlar Ali Expres den çanta aldılar cüzdan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?