- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.561
Alla alla olmasssOymakbasim adanaya gitmek istiyoruz
Günaydın yafrukurtGönlünüzden geçen her güzel şeyin hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileği ile hepinize HAYIRLI SABAHLAR.
Alla alla olmasss
Orası sıcaktır güneşlidir,halbuki biz izciler çetin kış koşullarıyla mücadele etmeliyizzzzz
Derrrrrmişimmmm
Gidelim tabii be deli miyiz biz neyiz
Aksamlariii yeterinceee soguk oluyo zatenn oymakbassiimm amaa gunduzlerii yazz havasiiiiAlla alla olmasss
Orası sıcaktır güneşlidir,halbuki biz izciler çetin kış koşullarıyla mücadele etmeliyizzzzz
Derrrrrmişimmmm
Izmir gibi deseneAksamlariii yeterinceee soguk oluyo zatenn oymakbassiimm amaa gunduzlerii yazz havasiiii
Oleeeeyyy cok mutluu olduummmm geeliinn gelin olleeyyyOleeeyy yasasınınasker yareniiimm yanına geliyoooss
Evett yazdan belli 1 kere yagmur yagdiya bi kere yagmura hasretiz resmeennIzmir gibi deseneburası yağmurlu ama
Korktuydum bianAlla alla olmasss
Derrrrrmişimmmm
Afferim izcibaşımOymakbasim sen yoksun diye Yafrukurtlarin kahvaltısını hazırladım çaylarını verdiiim yokluğunu aratmadim
Hahaha aynen oyle kizlara diyorum 01 olunca beni anin diyorummAsker yarenleri 01 Adana' yı bi başka severdimi yafrukurtlarım?
01 AdanaaaaaHahaha aynen oyle kizlara diyorum 01 olunca beni anin diyorumm
Afferim izcibaşımçok güzel bir kahvaltıydı ellerine sağlık..
Yanlız biraz da yafrukurtlar bize hazırlasın dimi ama
Oymakbaşı mıyız,izcibaşı mıyız yoksa kahvaltıcıbaşı mıyız annamadımEvet ya kesinlikle bi günde bize supriz yapıp hazırlasalar ne olur yani
Insallah onu yazacagimizz gunlerde gelicek oymakbasiimmm01 Adanaaaaa
Büttün şafaklar bitmeye mahkumdur..
Allahın izniyle gelecek elbet..Insallah onu yazacagimizz gunlerde gelicek oymakbasiimmm
Oymakbaşı mıyız,izcibaşı mıyız yoksa kahvaltıcıbaşı mıyız annamadım
Mesaj alınmıştıırrOymakbaşı mıyız,izcibaşı mıyız yoksa kahvaltıcıbaşı mıyız annamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?