- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.581
Özledimmm içli köftem yafrukurtumGünaydın uleyn ben geldim .Çayım ,kahvaltım hazır mı?Elinizi çabuk tutun acıktım ben.
Günaydın uleyn ben geldim .Çayım ,kahvaltım hazır mı?Elinizi çabuk tutun acıktım ben.
Şarkı mı söylersem gelirim ama kabul müü?Hheeheh gelinn o zamaann Adanadaa kamp olmicakta nerde olucaaakk
Seni çok sevdim izci kızEvet baktım bn hatta ona oy bile verdim mükemmeldi çünkü iclikofteler bayıldım
Aferim izcibaşıEvet baktım bn hatta ona oy bile verdim mükemmeldi çünkü iclikofteler bayıldım
Seni çok sevdim izci kız
Hava da yağmurlu ,sabah havanın cazibesine dayanamayıp geri yattım,kahvaltı bu saatlere kaldı.İçeyim canım.Böyle yağmurlu havalarda uyumak,sıcak birşeyler içmek candırTesekkur ederim bnde sizi çok sevdimm çayımız sogumadan kahvaltinizi yapım efendim
Ama bir izci her turlu zorluğa alışması lazımdır izciliğin tadı ateş yakmak usumekle çıkıyoryani bu benim düşüncelerim
Şartlarımı kabul etmezseniz aranızdan ayrılırım o zamanAbartmayalım izci deynepppbir izci çetin hava koşullarıylan mücadele etmeli,aç gezmeli,her daim çalışmalıdırr
Çünkü izci=delü'dür çatlaktır
Benim yarısı boş neredeyse ,karar verme zamanı geçiyor ,yakın bir zaman da ben de yollayayım ,yoksa zaman geçince benim adaylarımın bir önemi kalmayacak yoksahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.969000/
Dikkat dikkat! Izcilerin dikkatine
Izci yafrukurttt obadan ayrilani kurt kapar,ayu kapar. Dur durdugun yerde bakiimŞartlarımı kabul etmezseniz aranızdan ayrılırım o zamantamam çatlağım ama soğuğa dayanamam yav Hafta sonu İstanbul yakınında bir köyde evimiz var ,oraya gittik.Giderken ufo aldık yanımıza ,ama oralar daha soğuktu ,çimlerin üzeri kırağı ,hava sisli idi gittiğimizde.Ufo bile fayda etmedi,köy merkezine gittik ,idareden köy sobası aldık ta öyle ısındık.Resimler eşimin telinde kaldı ,yoksa size köy sobasının üstünde ekmek kızartmıştım
Ama bir izci her turlu zorluğa alışması lazımdır izciliğin tadı ateş yakmak usumekle çıkıyoryani bu benim düşüncelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?