Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Tesekkur ederim bnde sizi çok sevdimm çayımız sogumadan kahvaltinizi yapım efendim
Hava da yağmurlu ,sabah havanın cazibesine dayanamayıp geri yattım,kahvaltı bu saatlere kaldı.İçeyim canım.Böyle yağmurlu havalarda uyumak,sıcak birşeyler içmek candır

M M e g biz bu kamp işinin şartlarını biraz değiştirsek yav,çadır soğuk olur,prefabrik bari olsa ,ateş yakma da olmasa ufO falan alsak,üşürüz dışarılarda olmaz mı ?

Abartmayalım izci deyneppp bir izci çetin hava koşullarıylan mücadele etmeli,aç gezmeli,her daim çalışmalıdırr

Çünkü izci=delü'dür çatlaktır

Abartmayalım izci deyneppp bir izci çetin hava koşullarıylan mücadele etmeli,aç gezmeli,her daim çalışmalıdırr

Çünkü izci=delü'dür çatlaktır
Şartlarımı kabul etmezseniz aranızdan ayrılırım o zamantamam çatlağım ama soğuğa dayanamam yavHafta sonu İstanbul yakınında bir köyde evimiz var ,oraya gittik.Giderken ufo aldık yanımıza ,ama oralar daha soğuktu ,çimlerin üzeri kırağı ,hava sisli idi gittiğimizde.Ufo bile fayda etmedi,köy merkezine gittik ,idareden köy sobası aldık ta öyle ısındık.Resimler eşimin telinde kaldı ,yoksa size köy sobasının üstünde ekmek kızartmıştım

Izci yafrukurttt obadan ayrilani kurt kapar,ayu kapar. Dur durdugun yerde bakiim

Ama kizarmis ekmekleri isteriz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…