- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.208
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.001
kıyafet almam aslaaa :) ama küpe birebir geliyor küpe kolye ha birde bikin aldım oda aynısı geldi
şu model
Gunaydin kizlar bugun yine tekirdag -istanbul yolu beni bekliyor kare kare ezberledim :)
kıyafet almam aslaaa :) ama küpe birebir geliyor küpe kolye ha birde bikin aldım oda aynısı geldi
şu model
Siyahın asaleti var yaÇok model varda dün sadece bunları beğenmiştim,dışardada bakacağım zaten başka modellere..
Yine siyah alırsam şaşırmam hiç,bayılıyorum siyah renge..
Siyahın asaleti var ya
Kesinlikle annecim düğün bayram gezme yemek heryerde giyebilirsin. Aldığın elbiseyi bize de gösterir misin merak ediyorum.Demi siyah asil renk birde..
Kesinlikle annecim düğün bayram gezme yemek heryerde giyebilirsin. Aldığın elbiseyi bize de gösterir misin merak ediyorum.
ablanm çok güzel bikini ama üst çok büyük geldiWayyyy süpermiş canısı..
Vuuuuuu sendede böyle duruyomu çok seksiiiii ben yakında haşema giycemde
ablanm çok güzel bikini ama üst çok büyük geldi
durdu canım ama benden biraz büyük geldi ne our ne olmaz die l istemiştim üst çok büyük geldi
hediye ettim üstü zwengin birine :))))))
HAHAHAHAH ABLA hiç aklıma gelmedi valla :) direk hediye ettim birine :SÜstü daraltırdın terziler yapıyor onuda..
Saol ablam :*Günaydın hayırlı yolculuklar olsun sanada:))
Hayirli cumalar canimGüneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.
Teşekkür ederim sanada,bu arada bebişle ilgili yazını gördüm profilinde inşallah istediğin soncu alırsın canım.Hayirli cumalar canim
Saol canim amin insallah Allah hepimize gonlumuzdekini hayirli sekilde versinTeşekkür ederim sanada,bu arada bebişle ilgili yazını gördüm profilinde inşallah istediğin soncu alırsın canım.
HAHAHAHAH ABLA hiç aklıma gelmedi valla :) direk hediye ettim birine :S
Saol ablam :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?