- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.281
Ben kabus gordum kocamla be zaman kavga etsem kabus goruyorum istisnasız.Kalkın hadiii kalkın sabahhh olduuuu :))
Kalkın hadiii kalkın sabahhh olduuuu :))
Ben kabus gordum kocamla be zaman kavga etsem kabus goruyorum istisnasız.4 te uyandım sinirlerim bozuktu kalktım mutfaga geldım napıyım
Ben kım mıyım yenı yafrıkurttt miyavvvbmiyavvv
Günaydın ablam sağlıklı huzurlu bir hafta dilerimGünaydınlar hoş geldiniz:))
Günaydın ablam sağlıklı huzurlu bir hafta dilerim
Amin inşallah ablamGünaydınlar,sağol canısı güzel ve sağlıklı haftalarımız olsun
Hosbuldum. Gunesteyum elimde kk umrumda mı dünya :)Günaydınlar hoş geldiniz:))
Rabbim kimsenin yuvasini bozdurmasin huzur versin insaAllahBen kabus gordum kocamla be zaman kavga etsem kabus goruyorum istisnasız.4 te uyandım sinirlerim bozuktu kalktım mutfaga geldım napıyım
Ben kım mıyım yenı yafrıkurttt miyavvvbmiyavvv
Hosbuldum. Gunesteyum elimde kk umrumda mı dünya :)
Amin cnm. Benım adam cok evcımen bu yuzden bızacam bızarsam yuvamı ay bayıyo walla :) dun oyuzden kavga ettık. Burnundan da hıc kıl aldırmaz canı saolsunama bende hormonları olan bırıyım kadınım en nıhayetınde :) oyle tekduZe sıkılıyomvalla. Kavgada etmezsek hıc adrenalın yok anacım :)Rabbim kimsenin yuvasini bozdurmasin huzur versin insaAllah
Tuzu biberi diyelim ozaman :) yinede küs kalmayınn canımAmin cnm. Benım adam cok evcımen bu yuzden bızacam bızarsam yuvamı ay bayıyo walla :) dun oyuzden kavga ettık. Burnundan da hıc kıl aldırmaz canı saolsunama bende hormonları olan bırıyım kadınım en nıhayetınde :) oyle tekduZe sıkılıyomvalla. Kavgada etmezsek hıc adrenalın yok anacım :)
Yok bız küs durmuyozTuzu biberi diyelim ozaman :) yinede küs kalmayınn canım
Aleyküm selamm canımm hoşgeldinn sefa getirdinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?