- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.209
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.321
Geleceğin hadisesi ,Demet Akalın'ın bence aman allahım yanlız zeki kız parayı nasıl kazanacağını biliyor helal olsunBak bakk kaçırma
Geleceğin hadisesi ,Demet Akalın'ın bence aman allahım yanlız zeki kız parayı nasıl kazanacağını biliyor helal olsun
Yok ben almayayımYaaaaaa şaka gibi bir görsen izlesen keşke
Yok ben almayayımzaten haftanın 7 günü dükkandayım bir sürü müşteri ile uğraşıyorum buna zamanım Yok ara ayda 1 sefer evde kalıyorum onuda evde kafa dinliyorum böyle mutlu mesut gidiyorum bir ara vardı yabancı tombul bir adam dans ediyordu gam gam star mı ne Güney Koreli adam o dans ile o anlık meşhur oldu paraları kazandı şimdi o dansı yapan var mı yok işte ticari zeka
Hadise ve Demet Akalın'da öyle abla gerçekten ses Yok hele Demet Akalın benim çalıştığım otelde kalmıştı fizik güzel fakat suratı filan makyajsız felaketBakma sen ses filan yok tamamen dijital ortamda düzenlenmiş seste..
TAbiki bunlar hep seçiliyorlar yoksa kim bakar bunları normal insan olsalar zaten bizleri ilk televoleler ve sonra bbg ile bunlara alıştırdılar ve gerisi geldiSinir sistemni tepe taklak ediyor bu kız zaten,tabi birde bu işin reyting kısmı var...
Yarışma bitince ne yapacak acaba,gerçi güzellik merkezleri varmış bunların.
Hadise ve Demet Akalın'da öyle abla gerçekten ses Yok hele Demet Akalın benim çalıştığım otelde kalmıştı fizik güzel fakat suratı filan makyajsız felaketrahmetli naşide Göktürk de yılbaşı balosu için gelmiş ve kalmıştı kadının bir çıplak sesi vardı mükemmel gerçekten bir ara iki kardeş vardı cicişler onlar gibi olurlar
TAbiki bunlar hep seçiliyorlar yoksa kim bakar bunları normal insan olsalar zaten bizleri ilk televoleler ve sonra bbg ile bunlara alıştırdılar ve gerisi geldi
Hiç beğenmem Ebru'nun sesiniÖyle tabi çoğuda çıplak sesle bişiye benzemiyorlar..
Ama süper olanlarda var yani,ebru gündeş mesela acayip bir ses var kadında..
Ben söyliim de bi ses duy senGmbür gümbürrr şekerimmm
Ben söyliim de bi ses duy sen
E benim eğitim müzik bölümü ya biliyodun unuttun galiba.Vallahamı çok isterdim sesim güzel olsun şarkılar söyleyim
Ben çok merak ediyorum seni sesini canımBen söyliim de bi ses duy sen
Türk müziği okuyorum ben şekerim. Sever misin?Ben çok merak ediyorum seni sesini canım
E benim eğitim müzik bölümü ya biliyodun unuttun galiba.
Üsküdar musıki cemiyeti senelerce.. solist korist olarak..
O hooo unutmuşunHanimKelesimiGetir Ankım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?