Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yaaaaaa şaka gibi bir görsen izlesen keşke
Yok ben almayayım zaten haftanın 7 günü dükkandayım bir sürü müşteri ile uğraşıyorum buna zamanım Yok ara ayda 1 sefer evde kalıyorum onuda evde kafa dinliyorum böyle mutlu mesut gidiyorum bir ara vardı yabancı tombul bir adam dans ediyordu gam gam star mı ne Güney Koreli adam o dans ile o anlık meşhur oldu paraları kazandı şimdi o dansı yapan var mı yok işte ticari zeka

Sinir sistemni tepe taklak ediyor bu kız zaten,tabi birde bu işin reyting kısmı var...
Yarışma bitince ne yapacak acaba,gerçi güzellik merkezleri varmış bunların.

Bakma sen ses filan yok tamamen dijital ortamda düzenlenmiş seste..
Hadise ve Demet Akalın'da öyle abla gerçekten ses Yok hele Demet Akalın benim çalıştığım otelde kalmıştı fizik güzel fakat suratı filan makyajsız felaket rahmetli naşide Göktürk de yılbaşı balosu için gelmiş ve kalmıştı kadının bir çıplak sesi vardı mükemmel gerçekten bir ara iki kardeş vardı cicişler onlar gibi olurlar

Sinir sistemni tepe taklak ediyor bu kız zaten,tabi birde bu işin reyting kısmı var...
Yarışma bitince ne yapacak acaba,gerçi güzellik merkezleri varmış bunların.
TAbiki bunlar hep seçiliyorlar yoksa kim bakar bunları normal insan olsalar zaten bizleri ilk televoleler ve sonra bbg ile bunlara alıştırdılar ve gerisi geldi

Öyle tabi çoğuda çıplak sesle bişiye benzemiyorlar..
Ama süper olanlarda var yani,ebru gündeş mesela acayip bir ses var kadında..

Öyle tabi çoğuda çıplak sesle bişiye benzemiyorlar..
Ama süper olanlarda var yani,ebru gündeş mesela acayip bir ses var kadında..
Hiç beğenmem Ebru'nun sesini
Tüm nameler önceden planlanmış,matematiği yapılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…