- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.641
Aynen insallah iyilesir de tek sorun dugun olsun yaniBu ayın sonunda olacak düğün,iyi olsa keşke en azından düğün ertelenir..
Aynen insallah iyilesir de tek sorun dugun olsun yani
Neyi varmis abla
İnsallah biran once iyilesir ablamBir an önce iyileşse keşke..
Herhalde böbrekten kaynaklıydı,kitle bulunmuştu filan tam ameliyata giecekken öksürük krizine girmiş ameliyattan vaz geçmiş doktorlar..
İnsallah biran once iyilesir ablam
Nerden anladin ablam gunlere gore yazdiklarini gorebiliyor musunBugün 123 tane mesaj yazmışım gözlerim ağrıdı artık.
Nerden anladin ablam gunlere gore yazdiklarini gorebiliyor musun
Hi anladim ablamMeraktan baktım çok kaldım bugün bide,yukarda sağda nickinin üzerine gel tüm mesajlarım varya ona tıklayınca mesajlar çıkıyor.. 1 sayfada 20 mesaj var oradan hesaplayabilirsin sayısını..
Hi anladim ablam
Ay bugun ben cok yazmadim da mesaj sayim aldi basini gitti yaaani cenem dusuk
Benim baska uyeligim vardi onu ui yaptirdim geri acmistim falan 3hakkimiz varmis galiba ui yapinca tekrar acilamadi sonra bunu almistim diger uyeligi alali da 1bucuk seneyi gectiSenin epey mesajın var gerçi,nerdeyse 7 ay filan olmuş..
Bir ara ben yoktum ui istemiştim 2 ay yoktum..
Bide akşamları olsam fena olacak.
Benim baska uyeligim vardi onu ui yaptirdim geri acmistim falan 3hakkimiz varmis galiba ui yapinca tekrar acilamadi sonra bunu almistim diger uyeligi alali da 1bucuk seneyi gecti
Aynen surekli kapatip aciyodum o hesap oyle gittiBende 1 tane zaten 3 hak olması iyi yoksa sürekli ui yapılırsa da sonu gelmez bunun..
Aynen surekli kapatip aciyodum o hesap oyle gitti
O zamanlar kpss calisiyodum falan kapatiyodum bdvsiz duramiyodum actiriyodum
Uykusuzum üçüde sırayla dikiliyor ayağa. Yarasa gibi. Adam isyanlarda
Hazırlanıp çıkıcam ben çikiletam. Gece gelirimYafrukurtlaaarrr
Sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?