- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.661
Sen yokken mesaj atmistim gordun mu
ŞAKA olan dimiSen yokken mesaj atmistim gordun mu
Sen olsaydin dedigimi yapsaydik daha fena olcakti ama kismet bu kadarinaymisŞAKA olan dimibugün gördüm daha canım
Geçmişi okudum meg inanmış kiyamam canım benim nasıl üzülmüş hemen
Çok fenasin heepapatyamda inanmış
Aaa yok gormedim kuzum çok bildirim vardı. Bildirilerden bakayim geçmişeSen olsaydin dedigimi yapsaydik daha fena olcakti ama kismet bu kadarinaymis
Ahahah
Birde sen bana hani bir konu vardi paylasinca etiket yap dedinya yaptim da gormedin cok bildirimden arada kaynadi heralde ozlemim
Son mesajlarimdan da bulabilirsinAaa yok gormedim kuzum çok bildirim vardı. Bildirilerden bakayim geçmişe
Vay vay massallah guzel guzel gezmeler yapilmis yaz sezonunu obada ilk acan miyav su olduKızlar ne yapıyorsunuz bizde eşimle avmden geldik acayip kalabalık ve yoruldum dünden de uykusuzum kızlar yarına görüşürüz inşallah herkese iyi geceler
Aynen canım yazın malum yoğun oluyor benim sabah 05.00 gece saat 22.00 eve geliş o yüzden sezon başlamadan indirimleri yakalayayım dedim malesef çok pahalı herşeyVay vay massallah guzel guzel gezmeler yapilmis yaz sezonunu obada ilk acan miyav su olduoldu
Yarin gorusuruz bol bol dinlen cicegim
Ben son 2senedir netten hep sezon sonu indirimlerinden aldim suan bazamin alti dolaplarin etiketli kiyafet ayakkabi dolu daha uzun bir sure kiyafet almicamAynen canım yazın malum yoğun oluyor benim sabah 05.00 gece saat 22.00 eve geliş o yüzden sezon başlamadan indirimleri yakalayayım dedim malesef çok pahalı herşeysadece kışlık ayakkabı aldım greyderden 100 tl
Kızımı uyutayim rahat rahat bakicam canımSon mesajlarimdan da bulabilirsin
Oy yerime op ecemiKızımı uyutayim rahat rahat bakicam canım
Henüz değil
Karar verdin mi bugun ne izlicenHenüz değil
Hiç bilmiyorum henüzKarar verdin mi bugun ne izlicen
Ben bizim papatyayi ozledimHiç bilmiyorum henüz
Ben de özledim papatyayıBen bizim papatyayi ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?