Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Diyeti naptin cikom ❤dun diyete baslicam dedin
Sorma kuzum ya gündüz iyiydim ama gece uyuyamadım sonra 1 gibi mide bulantısı baş dönmesi başladı şeker düştü. Eşim hemen ağzıma lokum tıkıştırdı. sütüm çook azaldı bide baygınlık geçirdim. Eşim iyiki o lokumu ağzıma atmış. Ölecektim. Süt filan içtim gece ama çıkardım sabaha kadar kabustu. Sonra 5 gibi peynir yedim midem oturdu. Sabah bir tartıldım 56 2 kg gitmiş. Eee ben bide emzirdiğim için bu diyet işi bana göre değil. Spor yapıcam. Tabi bu sabah giden o 2 kilo bugün tekrar döndü.

Canım sen emxiriyor Musun zaten dikkat edersen emzirme döneminde çok güzel kilo veriliyor boşver yapma sen geçmiş olsun herşeyin başı sağlık

Of ucuz atlatmissin bebisim gecmis olsun bence emzirmeyi birakmadan daha diyete falan baslama sagligindan onemli degil cok uzuldum canimsin ❤

Abonen saat 19.30 allahım zaman çabuk geçiyor daha nevresim değiştiricem sonra banyo yarının kahvaltısı hazırlanacak amanın saat 05.00 uyanmam lazım eve gelince hemen zaman geçiyor kızlar

Unlu seyler yemiyor musun miyavim
Hayır canım kek ,pasta ,börek ,kurabiye ,pirinç pilavı ,tatlı ,dondurma ,çikolata yemiyorum tip 2 diyabet var ya pakete girmiş hazır gıdalar onlarıda yemem ,gazlı içecekler ,mevsim dışı yiyecekler onlarda hayatımda Yok düşük glisemik indeksli beslenmeye çalışıyorum haftada 4 gün spor yapmaya çalışıyorum

Ayy cok saglikli aslinda boyle beslenmen
Bende spor degil de squata basladim hatta az önce yaptim daha sen neler yapiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…