- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #27.341
Sorma kuzum ya gündüz iyiydim ama gece uyuyamadım sonra 1 gibi mide bulantısı baş dönmesi başladı şeker düştü. Eşim hemen ağzıma lokum tıkıştırdı.Diyeti naptin cikom ❤dun diyete baslicam dedin
Büyük bir azimle başlayıp son verdimBaşlamıştır Emin'imchocolate19
Canım sen emxiriyor Musun zaten dikkat edersen emzirme döneminde çok güzel kilo veriliyor boşver yapma sen geçmiş olsun herşeyin başı sağlıkSorma kuzum ya gündüz iyiydim ama gece uyuyamadım sonra 1 gibi mide bulantısı baş dönmesi başladı şeker düştü. Eşim hemen ağzıma lokum tıkıştırdı.sütüm çook azaldı bide baygınlık geçirdim. Eşim iyiki o lokumu ağzıma atmış. Ölecektim. Süt filan içtim gece ama çıkardım sabaha kadar kabustu. Sonra 5 gibi peynir yedim midem oturdu. Sabah bir tartıldım 56 2 kg gitmiş. Eee ben bide emzirdiğim için bu diyet işi bana göre değil. Spor yapıcam. Tabi bu sabah giden o 2 kilo bugün tekrar döndü.
Boşver sağlık önemli geçmiş olsun canımBüyük bir azimle başlayıp son verdim
Ha haaa bende
Öyle aslında hep zayıf biriydim ben ama şu sigara mahvetti beniBoşver sağlık önemli geçmiş olsun canım
Of ucuz atlatmissin bebisimSorma kuzum ya gündüz iyiydim ama gece uyuyamadım sonra 1 gibi mide bulantısı baş dönmesi başladı şeker düştü. Eşim hemen ağzıma lokum tıkıştırdı.sütüm çook azaldı bide baygınlık geçirdim. Eşim iyiki o lokumu ağzıma atmış. Ölecektim. Süt filan içtim gece ama çıkardım sabaha kadar kabustu. Sonra 5 gibi peynir yedim midem oturdu. Sabah bir tartıldım 56 2 kg gitmiş. Eee ben bide emzirdiğim için bu diyet işi bana göre değil. Spor yapıcam. Tabi bu sabah giden o 2 kilo bugün tekrar döndü.
İşte o çok kötü canım birde bebeğin varÖyle aslında hep zayıf biriydim ben ama şu sigara mahvetti beni
Sigarayi birakmayi denesen cikomÖyle aslında hep zayıf biriydim ben ama şu sigara mahvetti beni
Kahvaltiyi neden simdiden hazirliyosun miyavim neler yapiyosunAbonen saat 19.30 allahım zaman çabuk geçiyor daha nevresim değiştiricem sonra banyo yarının kahvaltısı hazırlanacak amanın saat 05.00 uyanmam lazım eve gelince hemen zaman geçiyor kızlar
Canım sabah uyanınca zor oluyor birde sıcacık yataktan çıkması zorKahvaltiyi neden simdiden hazirliyosun miyavim neler yapiyosun
Unlu seyler yemiyor musun miyavimCanım sabah uyanınca zor oluyor birde sıcacık yataktan çıkması zoryumurta haşlıyorum ,peynir,zeytin ,yeşillik dükkanda zaten kuruyemişim var o tarz şeyler işte ekmek ,börek ,simit Yok hayatımda
Hayır canım kek ,pasta ,börek ,kurabiye ,pirinç pilavı ,tatlı ,dondurma ,çikolata yemiyorum tip 2 diyabet var ya pakete girmiş hazır gıdalar onlarıda yemem ,gazlı içecekler ,mevsim dışı yiyecekler onlarda hayatımda YokUnlu seyler yemiyor musun miyavim
Ayy cok saglikli aslinda boyle beslenmenHayır canım kek ,pasta ,börek ,kurabiye ,pirinç pilavı ,tatlı ,dondurma ,çikolata yemiyorum tip 2 diyabet var ya pakete girmiş hazır gıdalar onlarıda yemem ,gazlı içecekler ,mevsim dışı yiyecekler onlarda hayatımda Yokdüşük glisemik indeksli beslenmeye çalışıyorum haftada 4 gün spor yapmaya çalışıyorum
Canım ben ağırlık çalışıyorum sukuat yapamıyorum çünkü boyun fıtığım var salonda makineli sukuat var ağırlıklı odaAyy cok saglikli aslinda boyle beslenmen
Bende spor degil de squata basladim hatta az önce yaptim daha sen neler yapiyosun
Canım ben ağırlık çalışıyorum sukuat yapamıyorum çünkü boyun fıtığım var salonda makineli sukuat vvgecmis
Canım ben ağırlık çalışıyorum sukuat yapamıyorum çünkü boyun fıtığım var salonda makineli sukuat var ağırlıklı oday alinti yapamadim
Canım ben ağırlık çalışıyorum sukuat yapamıyorum çünkü boyun fıtığım var salonda makineli sukuat var ağırlıklı oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?