- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #27.361
Ay alinti yapamadim :S miyavim geçmiş olsunCanım ben ağırlık çalışıyorum sukuat yapamıyorum çünkü boyun fıtığım var salonda makineli sukuat var ağırlıklı oda
Bıraktım kuzum bıraktığım için kilo aldımİşte o çok kötü canım birde bebeğin varbence bırakmalısın
Bıraktım kuzum sigarayı bırakalı 2 buçuk sene olduSigarayi birakmayi denesen cikom
Ayy biraktin mi cok sevindimBıraktım kuzum bıraktığım için kilo aldım
Ayy ne guzel cikomBıraktım kuzum sigarayı bırakalı 2 buçuk sene oldu
Evet berbat bişey bir hayli iyi oldum ama kilo kaldı görünüşte öyle kilolu değilim ama yine de fazlayımAyy ne guzel cikom
Sigaradan sonra evet kilo aliniyor genelde iste her anlamda zararli pis sey
Verirsin bebegim sigaradan kurtulmussun en zor olanini yapMissin emzirmeyi birakinca baslarsin diyeteEvet berbat bişey bir hayli iyi oldum ama kilo kaldı görünüşte öyle kilolu değilim ama yine de fazlayım
Evet daha iyi olur çünkü gerçekten tempo çok fazlaVerirsin bebegim sigaradan kurtulmussun en zor olanini yapMissin emzirmeyi birakinca baslarsin diyete
Tansiyonun duser simdi yaparsan o yüzden ertele olsun, ne zaman birakican emzirmeyiEvet daha iyi olur çünkü gerçekten tempo çok fazla
2 yaş gibi 1 sene varTansiyonun duser simdi yaparsan o yüzden ertele olsun, ne zaman birakican emzirmeyi
Emzirirken de verirsin zaten cikom birakinca da diyete baslarsin2 yaş gibi 1 sene var
İnşaallah kuzumEmzirirken de verirsin zaten cikom birakinca da diyete baslarsin
Of hava duzelsin yeter
PapatyaaamOf hava duzelsin yeter
Alimtiyi yine yapamadim
Olsun ben seni böylede seviyorumAlimtiyi yine yapamadim
Oy bende seni seviyorum canim papatyamOlsun ben seni böylede seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?