- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #27.401
Neyin var ask acisi gibim sankim
Pisitör pisicik bende çok özledim minicik
Neyin var ask acisi gibim sankim
bayan nihayet sevgi pıtırcığım
Çok şükür sınavların bitmiş vee bize geri dönmüşsüninşallah iyi geçmiştir
Çok sevindim artık bizimlesin
Hoşgeldin canımcanımmBir tanesi hariç sınavlarım güzel geçti, tatlı özlemimmmmm...
Çok özlemiştim sizi, geldim dayanamadım daha fazla :)
Petibör demeseydin iyiydi şu 68 kg göreyim çay ile petibör yemek en büyük hayalim bayramda tatlı niyetineTeşekkküüüüürleğğr kürksüz hanımcığımay, hatırlayamıyorum ki. Bu ara 1 günüm=1yıl gibi geliyor. Sanki bir yıldır yokum burda... Sen de mi nöbettesin kimsecikler yok ses edeyim etiket atanlara da
Tatlı sincabım , minik sincabın döndü
Özlem'im, ben de seni çok özledim...insan ziyaretime gelir, nerde bu kız diye
chocolate19
M M e g
keditörüm petibörüm canımın içipisitörün geldi
Günaydın canım iyi gezmelerBen bugün gezmelere gidiyorum bugün yokum haber vereyim dedim
Bir tanesi hariç sınavlarım güzel geçti, tatlı özlemimmmmm...
Çok özlemiştim sizi, geldim dayanamadım daha fazla :)
Ben yiyeyim çünkü çalışıyorum malumPazar kahvaltısı hazır kızlar iki lokma yiyinde öyle gezmeye gidin ya da gidin gelin bruch yaparız
Afiyet olsun canım Allah güç kuvvet versin çalışırkenBen yiyeyim çünkü çalışıyorum malumellerine sağlık
Amin canım hepimize versin rabbimAfiyet olsun canım Allah güç kuvvet versin çalışırken
Bugün düğün var kv de de geliyor ne bahane bulsam gitmesemAmin canım hepimize versin rabbim
Temizlik yap olmaz mı Yorgunum dersin bende hiç sevmem düğünleri İnan kendi düğünümü Bile istemedim nikahtan olmasını daha çok istedimBugün düğün var kv de de geliyor ne bahane bulsam gitmesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?