- Konu Sahibi bayan nihayet
-
burayı yeni gördüm hayırlı olsun sayfa.
Yafrukurtumburayı yeni gördüm hayırlı olsun sayfa.
hoşbuldukYafrukurtumbulca şeker,burası bizim mekanımız,yani tüm izcilerin
Aklına ne geliyorsa paylaşabileceğin bir yer.. Hoşgeldinn
benim de saçlarım çabuk uzuyor aşağı yukarı 1,5 sene oldu heralde1, 1 buçuk yıldır hiç kestirmedim saçlarımı benim genelde tırnaklarım,saçlarım,kaslarim çabuk uzuyo çıkıyo o yüzden kıl yönünden sorunum yok
Her markette bulunan kremlerden kullanıyorum banyoda
Banyodan sonra saçlarım kabarmasın diye de fonex in wax ını kullanıyorum bunlar haricinde yaptığım bişey yok
acıkmıştım iyi oldu
Hepinize günaydındeynepnaz günaydın.
Afiyet şeker olsunacıkmıştım iyi oldu
GünaydınnnHepinize günaydın
Bana iyi olmadı,bilgisayara banarak yemeyeceğime göre İnek Şaban gibiacıkmıştım iyi oldu
ekmeğini ban canımBana iyi olmadı,bilgisayara banarak yemeyeceğime göre İnek Şaban gibi
Yaa yiyebiliriz,yiyoruz hattaBana iyi olmadı,bilgisayara banarak yemeyeceğime göre İnek Şaban gibi
Ben nezleyimakşamdan beri bir hapşurma var bugünde boğazım gıcıklanıyor nezle-grip karışmı birşey olacağım sizlerde de var mı .
Çay suyunu koymuştum ,en iyisi mi kahvaltımı edeyim ,aça aç yazışmayalım,aç ayı oynamaz demişlerekmeğini ban canımekrana.
Yokakşamdan beri bir hapşurma var bugünde boğazım gıcıklanıyor nezle-grip karışmı birşey olacağım sizlerde de var mı .
geçmiş olsun bende olacak gibiyim olursamda ağır geçer zaten çok çabuk hasta oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?