- 2 Aralık 2015
- 32.689
- 108.508
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
maşallah turp gibisin.Çay suyunu koymuştum ,en iyisi mi kahvaltımı edeyim ,aça aç yazışmayalım,aç ayı oynamaz demişler
Yok
teşekkür ederim.
Şu anlık turp gibiyim de ,sonra ne olurum bilmiyorum.Şu an duş aldım ,eğer dikkat etmez de üşütürsem ben de grip adayıyım.maşallah turp gibisin.
Afiyet olsun yafrukurtumÇay suyunu koymuştum ,en iyisi mi kahvaltımı edeyim ,aça aç yazışmayalım,aç ayı oynamaz demişler
Yok
Teşekkürler
Veeeeeee kahvaltımız
ayy tesk ederim gel bende seni opem
boyle bir kahvalti super olar
ammaaan diyet de neymiş yafrukurt,ye hadi afiyet şeker olsunÇok iştah açıcı duruyor :)
Diyet gitti gibi sanki
ammaaan diyet de neymiş yafrukurt,ye hadi afiyet şeker olsun
Bak çalışkan yafrukurtlar burda afferimm izcilerimmayy tesk ederim gel bende seni opem
boyle bir kahvalti super olar
bende istiyorum bu kahvaltıdan ama oymakbaşımVeeeeeee kahvaltımız
bende istiyorum bu kahvaltıdan ama oymakbaşım
hmm tamam , şu yumurta çok güzel görünüyor sigara böreği de olsun biraz da zeytin az biraz salatalık koy koy oymakbaşım hepsinden az az
Tammamdırhmm tamam , şu yumurta çok güzel görünüyor sigara böreği de olsun biraz da zeytin az biraz salatalık koy koy oymakbaşım hepsinden az az
teşekkür ederim oymakbaşımTammamdırafiyet şeker olsun yafrukurtum..
Teveccuhuz oymakbasim
Kestiresim var benimde ama kiyamıyorumbenim de saçlarım çabuk uzuyor aşağı yukarı 1,5 sene oldu heraldekestirmeyeli bel hizamdalar ama pırasa gibi dümdüz azıcık dalgalı olsalar ne var :) bir yandan kestir at diyor ama bir yandan nasıl kıyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?