Yafrukurtlar toplanıyor :)))

M M e g kusme bana ne olur bir kaç gün daha geçsin sürekli obamıza gelicem.
Bugün orda birisi bana atar yapmış niye memeden kesiyorum niye girmiyorum neden cevap vermiyormuşum
Ayy o kadar sinir oldum ki bir o kadar da üzüldüm zaten zor günler geçiriyorum.
Hayır hesap soruyor resmen.
Hee keyfimden kesiyorum keyfimden sanane yazmak geldi icimden ama yazmadım.
Hem bedenen hem psikolojik olarak o kadar etkilendim ki anlatamam kızıma bakarken ıçim sızlıyor resmen az kaldı inşallah 5. günümüzde bitti şükür

Nerde yazmis bizim burda mi?

Ay hic iyi degilim 5gundur cok kotu bir duzen olustu nasil duzelticem bilmiyorum ozlemim toplasan 5gunde 10 saat uyumusumdur heralde

Sende sakin uzulme eceme massallah kilosu da gayet iyi zaten buyumustu, annesi sagliksizken emmesi daha kotu olurdu sen tedavi olucaksin oncelik suan bu
Ayrica dis sorunlari bobrek yetmezligine kadar goturuyor allah korusun senin icin demiyorum da yani insanlarin bilmedigi konu hakkinda konusmamasi lazim saglik bu oyle basit mi aaaa

Aaaa niye böyle oldun ki hemen düzeltmeye bak canım yaa şimdi bilmiyorsun ama sonradan güçsüz düşersin hastalanirsin Allah korusun.
Canım benim teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki yazdıkların

Aaaa niye böyle oldun ki hemen düzeltmeye bak canım yaa şimdi bilmiyorsun ama sonradan güçsüz düşersin hastalanirsin Allah korusun.
Canım benim teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki yazdıkların
Sen saglikli olacaksin ki kizina guzel bakabilesin, zaten buyumustu sen sakin uzulme vicdan azabi cekme
Guzel anne ozlemim ❤❤❤
Dogru olani yaptin yaa doktorlarin da diyor bunu herhangi biri degil sen bu konunun uzmanini dinle gerisi bos konusur hep

Azra910 tam 40 dk dır salliyorum kızımı uyutmak için halbuki emdiginde uyuması 10 dakikaydi. Ama unuttugunda inşallah değişir uzun sürmez uyuması hep gelecek günleri düşünüyorum. Ağrıdan ölüyorum konuşamıyorum bile kaç gündür resmen kafamı ağrıdan kaldıramıyorum. Ilaç da alamadim vermiyor eczaneler doktora gitmem lazım. Önümüzdeki pazartesiye randevu aldım.

Alisir ozlemim ah ya cok gecmis olsan agiz problemleri benim en korktugumdur meg de biliyor neler cektigimi benim M M e g
Merak etme yakinda alisir sen de biran once ilacina basla

Diyet topiği var ya Özlemin
Yaaa bak yazdığını görünce bekledim çıkmadım sırf sizle konuşayım diye

Tatlıcadım

Bak sabaha kadar bebiş salliyorum ben gündüz de koşturuyorum

Güzel gözlüm meleğim

Dayanamam bana kusmene

Alisir ozlemim ah ya cok gecmis olsan agiz problemleri benim en korktugumdur meg de biliyor neler cektigimi benim M M e g
Merak etme yakinda alisir sen de biran once ilacina basla
Inşallah canım hemen geçer inşallah.
Çok zor ya en önemlisi ağız sağlığı bence de onu çok iyi anlamış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…