- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.021
ÖzleeeeemmmmYaaa bak yazdığını görünce bekledim çıkmadım sırf sizle konuşayım diye
Tatlıcadım
Bak sabaha kadar bebiş salliyorum ben gündüz de koşturuyorum
Güzel gözlüm meleğim
Dayanamam bana kusmene
Tekrar geçmiş olsun ozlemim haberlerini bekliyorum duzeldim demeniInşallah canım hemen geçer inşallah.
Çok zor ya en önemlisi ağız sağlığı bence de onu çok iyi anlamış oldum.
Sarışın hanım nasılsınız tükkan sahipleri neredelerÖzleeeeemmmm
Allah aşkına üzülme,takıldım sana ben
BıyrınTükkan sahibi ile görüşmek istiyorum
Bir yere kadar gitti yerine ben bakiyorum buyrunTükkan sahibi ile görüşmek istiyorum
Benim tükanım var,bana deniyon mu hıııSarışın hanım nasılsınız tükkan sahipleri neredeler
Bıyrın
Aa sen geldin mi gormemisim tukan buyuk oluncaBir yere kadar gitti yerine ben bakiyorum buyrun
Evet cunyırım demek ben demekBir yere kadar gitti yerine ben bakiyorum buyrun
Bu obada kahve veriyorlar dediler geldim bende hani nerde kahveniz, çok yorgun bitkinim enerjimi yerine getiricek bir şeyler söyler misin bana megoş , poh pohla beniBıyrın
Tükkanın bir köşesine saklanmış benim yazmamı beklemiş tükkan sahipleri, yalnız aylardır bu topiğin sahibini megoş olarak biliyordum meğer bizim nihoymuşAa sen geldin mi gormemisim tukan buyuk olunca
Biblosun,miniciksin,çok şekersin,çok güzelsin tammmm gibertmeliksin hahhahhaBu obada kahve veriyorlar dediler geldim bende hani nerde kahveniz, çok yorgun bitkinim enerjimi yerine getiricek bir şeyler söyler misin bana megoş , poh pohla beni
Ayy çok sevindimÖzleeeeemmmm
Allah aşkına üzülme,takıldım sana ben
Oh ne güzel hazır onlar yokken bakışmaya devam edebiliriz, ne zaman biriyle bakışmaya kalksam M M e gBir yere kadar gitti yerine ben bakiyorum buyrun
Biblosun,miniciksin,çok şekersin,öok güzelsin tammmm gibertmeliksin hahhahhaa
Şimdi şöööleee bu topiği Niho'ya cebren ve hile ilen ben açtırttım,yardım ve yataklık etti yani bana. Cunyır da benimki olduğuna göreee,topipin 3 sahibi var Marga hanımTükkanın bir köşesine saklanmış benim yazmamı beklemiş tükkan sahipleri, yalnız aylardır bu topiğin sahibini megoş olarak biliyordum meğer bizim nihoymuş
Daha nasıl oluyomuş pohpohlanmak yahuYa yavruşum, ben sana beni poh pohla dedim
Sen gelmişsin bana kendini anlatıyorsun
Şimdi şöööleee bu topiği Niho'ya cebren ve hile ilen ben açtırttım,yardım ve yataklık etti yani bana. Cunyır da benimki olduğuna göreee,topipin 3 sahibi var Marga ha ım
Poh pohlanmadığım için nasıl olduğunuda bilmiyorumDaha nasıl oluyomuş pohpohlanmak yahu
Valla şurda en son benim abrekamla bakışabilirsin,gibertiriimmmOh ne güzel hazır onlar yokken bakışmaya devam edebiliriz, ne zaman biriyle bakışmaya kalksam M M e gbayan nihayet tarafından enseleniyorum, bende şans yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?