Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Balli hardal rengine bayilir kursusuzum.
Kesinlikle o renkte bit kurk al derim

Konu süt olunca aradım yorumunu buldum .öyle uzaktan ahkam kesmek cok kolay. . Kimse bir sağlık sorunun olduğunu düşünmez .direkt anneliginden vurur çünkü bu daha kolaydır . Hiç düşünüp kafanı takmaya değmez .zaten zorlu bir süreçten geçiyorsun ,gözardı etmen iyi olacak .
Kızım 2 yaşında ve ne yaptıysam birakamadi emmeyi. .sana olduğu gibi bana da çok laflar edildi ama umrumda değil .hasta bir babam var ,sürekli şehir dışındayım .bu saatten sonra içtiği sütten ne olur ...ben sirke sürdüm ilk denemede ve minnoşum iştahla emmeye devam etti :) ikinci girişimim dış macunu ..ağzına degdirmiyordu, kokusundan tiksindi sadece ama bir süre sonra tak etti macun falan dinlemedi saldırıya geçti ve temizlemek zorunda kaldım .üçüncü girisimimse kara sabır taşı, hani o çok işe yarayan !! Bir iki geri durdu sonra yine yapıştı minnoş. .ama artık ben bittim .bir türlü bırakmıyor . Sen nasıl yapıyorsun ,yöntemin nedir

Enyacim nasilsiniz bir gelisme var mi rahatsizlikla ilgili kuzum

Yarın doktor randevumuz var canım
o zaman belli olucak,
inş kötü 1 şey çıkmaz...

Onun dışında iyiyim margam sen nasılsın..

Canım benim çok haklısın ayy böyle duydukça çok rahatliyorum teşekkür ederim
Benim arkadaşım aynen göğsü bozuluyor diye memeden kesti daha yaşına bile girmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…