Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Canım benim çok haklısın ayy böyle duydukça çok rahatliyorum teşekkür ederim
Benim arkadaşım aynen göğsü bozuluyor diye memeden kesti daha yaşına bile girmemişti
Yani bunları düşün yanındasın onunlasın terketmedin. Sadece alışkanlığından vazgeçireceksin. Emzirmek bir kenara evladını çöpe atan var ya çöpe.

Teşekkür ederim canım yorumun için kapadim kulaklarımı zaten evet deyip geçiyorum.
Öncelikle çok kararlı olmam lazımdı o cesareti topladım ve en son 5 gün önce gece verdim meme ve bir daha asla vermedim görmedi bile.
Çok sabırlı olman lazım o istedikçe umursamaz olacaksın ben meme istedikçe eline bir şey veriyorum yemek yediriyorum kraker veriyorum meyve neyi seviyorsa.
Aklı daha çok fazla ermedigi için unutuyor.
Dışarı çıkarıyorum geziyoruz iyice yorulunca uyuyor hemen.
Çok fazla sabır işi aglayinca dayanamiyosun ama bir verirsen herşey boşa gider.
Biz 6.gundeyiz aklina gelince ağlıyor hemen başka odaya geçiyoruz unutturmaya çalışıyorum.
Sende kararlı ol asla pes etme artık iyice anlayacak yaşa gelmiş oyuna çevirmiş olabilir.
Inşallah sende biraktirirsin canim

Yani bunları düşün yanındasın onunlasın terketmedin. Sadece alışkanlığından vazgeçireceksin. Emzirmek bir kenara evladını çöpe atan var ya çöpe.
Zaten onları gördükçe deliriyorum
Vicdandan yoksun mahluklar

Çok teşekkür ederim ..Allah kolaylık versin .yalnız benim durumum biraz karışık ..Babam hasta olduğu için sürekli evimde olamıyorum .yaşadığım şehirden bayagi bir uzaktalar. Hal böyle olunca sadece gece görebiliyor beni ve o zaman da çok huysuz oluyor bütün gün ayrı kaldığımız için .daha çok psikolojisi bozulmasın diye bıraktırma girisimlerim de sonuçsuz kalınca cesaret edemedim daha .12 saat boyunca ve bazen daha uzun ,benden ayrı kaldığı oldu .o zamanlar yemek yiyormuş ,huysuzluk etmiyormuş .ama beni görünce içinden farklı bir minnoş firlayiveriyor :) herkese iyi bana kötü :) sen misin beni bu kadar memeden mahrum bırakan ,al sana der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…