- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.121
Napyon gi
Yani bunları düşün yanındasın onunlasın terketmedin. Sadece alışkanlığından vazgeçireceksin. Emzirmek bir kenara evladını çöpe atan var ya çöpe.Canım benim çok haklısın ayy böyle duydukça çok rahatliyorum teşekkür ederim
Benim arkadaşım aynen göğsü bozuluyor diye memeden kesti daha yaşına bile girmemişti
Teşekkür ederim canım yorumun için kapadim kulaklarımı zaten evet deyip geçiyorum.Konu süt olunca aradım yorumunu buldum .öyle uzaktan ahkam kesmek cok kolay. . Kimse bir sağlık sorunun olduğunu düşünmez .direkt anneliginden vurur çünkü bu daha kolaydır . Hiç düşünüp kafanı takmaya değmez .zaten zorlu bir süreçten geçiyorsun ,gözardı etmen iyi olacak .
Kızım 2 yaşında ve ne yaptıysam birakamadi emmeyi. .sana olduğu gibi bana da çok laflar edildi ama umrumda değil .hasta bir babam var ,sürekli şehir dışındayım .bu saatten sonra içtiği sütten ne olur ...ben sirke sürdüm ilk denemede ve minnoşum iştahla emmeye devam etti :) ikinci girişimim dış macunu ..ağzına degdirmiyordu, kokusundan tiksindi sadece ama bir süre sonra tak etti macun falan dinlemedi saldırıya geçti ve temizlemek zorunda kaldım .üçüncü girisimimse kara sabır taşı, hani o çok işe yarayan !! Bir iki geri durdu sonra yine yapıştı minnoş. .ama artık ben bittim .bir türlü bırakmıyor . Sen nasıl yapıyorsun ,yöntemin nedir
Zaten onları gördükçe deliriyorumYani bunları düşün yanındasın onunlasın terketmedin. Sadece alışkanlığından vazgeçireceksin. Emzirmek bir kenara evladını çöpe atan var ya çöpe.
Pazar'dan geldim ayy durr fenayım o ne kalabalık öyle
Ayılmaya çalışıyorumNapyon gi
Hemen yatip dinlenPazar'dan geldim ayy durr fenayım o ne kalabalık öyle
Ayılmaya çalışıyorum
Abrekaaaaacimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Insallah canim guzel haberlerle gelirsin burayaaaYarın doktor randevumuz var canım
o zaman belli olucak,
inş kötü 1 şey çıkmaz...
Onun dışında iyiyim margam sen nasılsın..
Çok teşekkür ederim ..Allah kolaylık versin .yalnız benim durumum biraz karışık ..Babam hasta olduğu için sürekli evimde olamıyorum .yaşadığım şehirden bayagi bir uzaktalar. Hal böyle olunca sadece gece görebiliyor beni ve o zaman da çok huysuz oluyor bütün gün ayrı kaldığımız için .daha çok psikolojisi bozulmasın diye bıraktırma girisimlerim de sonuçsuz kalınca cesaret edemedim daha .12 saat boyunca ve bazen daha uzun ,benden ayrı kaldığı oldu .o zamanlar yemek yiyormuş ,huysuzluk etmiyormuş .ama beni görünce içinden farklı bir minnoş firlayiveriyor :) herkese iyi bana kötü :) sen misin beni bu kadar memeden mahrum bırakan ,al sana der gibiTeşekkür ederim canım yorumun için kapadim kulaklarımı zaten evet deyip geçiyorum.
Öncelikle çok kararlı olmam lazımdı o cesareti topladım ve en son 5 gün önce gece verdim meme ve bir daha asla vermedim görmedi bile.
Çok sabırlı olman lazım o istedikçe umursamaz olacaksın ben meme istedikçe eline bir şey veriyorum yemek yediriyorum kraker veriyorum meyve neyi seviyorsa.
Aklı daha çok fazla ermedigi için unutuyor.
Dışarı çıkarıyorum geziyoruz iyice yorulunca uyuyor hemen.
Çok fazla sabır işi aglayinca dayanamiyosun ama bir verirsen herşey boşa gider.
Biz 6.gundeyiz aklina gelince ağlıyor hemen başka odaya geçiyoruz unutturmaya çalışıyorum.
Sende kararlı ol asla pes etme artık iyice anlayacak yaşa gelmiş oyuna çevirmiş olabilir.
Inşallah sende biraktirirsin canim
Margammm nasilsin balimAbrekaaaaacimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Haddi ordaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?