- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.321
Bana da göster bana neee??@ozlemm1990 dun dedigim seyi gordun mu gı
Yetmez o.50 gr çikolata yidim
Bugün dinlenme günüm uzattım bacakları yatıyorum şöyle gerdigim zaman bi ağrıyor ki sorma=)))ivet
Sen ne yapıyorsun?
Yaptin mı gunluk aktiviteni? :)
Bende tv izlemece=))Bebiş emzirmece yine sen napıyorsun şekerim
Kız spor yapacam derken helak oluyorum.Y
Yetmez o.
Ohh ne güzellBende tv izlemece=))
Link yok son mesajlarimdan bak canim aldatilmayla ilgili bir uyenin durumunda yazismistik da onu gostermistimBana da göster bana neee??
Vayy dinlenme günü de iyi oluyor canıımmBugün dinlenme günüm uzattım bacakları yatıyorum şöyle gerdigim zaman bi ağrıyor ki sorma=)))
Anladım kii biliyorum kiii sen yine de baklava ye.Kız spor yapacam derken helak oluyorum.
Bacaklarim titriyor diyorum.
Kaç yaptın bugün=)ben bundan yukarı nasıl çıkarım bilmiyorum vallaa çok yoruluyorum yaparken
Eveeett dinleniciiizz
Anladım kii biliyorum kiii sen yine de baklava ye.
NiLink yok son mesajlarimdan bak canim aldatilmayla ilgili bir uyenin durumunda yazismistik da onu gostermistim
Bugün bizim 80Kaç yaptın bugün=)ben bundan yukarı nasıl çıkarım bilmiyorum vallaa çok yoruluyorum yaparken
Senin msjlarını okumuştum ben biliyorum tamaamm.
Ni
80 tane yaptim bugün.Kaç yaptın bugün=)ben bundan yukarı nasıl çıkarım bilmiyorum vallaa çok yoruluyorum yaparken
Gaziantep baklavası yanına da maraş dondurması offffBaklava icin gidip yufka almalıyim.
Ceviz cekmeliyim bir surü is.Şerbet kaynatmalıyım. Hazir alinanlari sevmiyorum ben. Cikolata iyidir
off anam ne yaptın sen?Gazi
Gaziantep baklavası yanına da maraş dondurması offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?