- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.341
Ooooyyyşşş yerim seni ben
O kim kiYunanistan arıyor yazdı biraz öncebazem böyle oluyor. Açıyorum bende teli alo diyorum Yunanistan orada mısın insan kendini bi önemli hissediyo
Ay onu yerim ben=)))ne tatlı olur şimdi o. Ay maşallah 80 =)80 tane yaptim bugün.
Bi tanesinde geriye devrilip düştüm.
50 tane mekik.
Aksam yürüyüse cikabilirim, minnak kızı sırtıma baglayıp
O kim kiYunanistan arıyor yazdı biraz öncebazem böyle oluyor. Açıyorum bende teli alo diyorum Yunanistan orada mısın insan kendini bi önemli hissediyo
Ben gaziantep te yaşıyorum niyeyse hiç canım çekmiyor ya =)))Gazi
Gaziantep baklavası yanına da maraş dondurması offff
Yok yemedim olsa diyorum.off anam ne yaptın sen?
Bilmem bazen yurt dışından arama oluyor. Programdan adı çıkıyor Yunanistan diye :)) ya yunanistan beni ne yapsınO kim ki
Yaa ben bayılıyorumBen gaziantep te yaşıyorum niyeyse hiç canım çekmiyor ya =)))
Dinlenmeden sonra 100e çıkıyor galibaAy onu yerim ben=)))ne tatlı olur şimdi o. Ay maşallah 80 =)
Uluslararası aranan çikolataBilmem bazen yurt dışından arama oluyor. Programdan adı çıkıyor Yunanistan diye :)) ya yunanistan beni ne yapsın
olsa kim hayır derYok yemedim olsa diyorum.
Evet sizin 100=) benim de yarın 70. 30 günün sonunda ortada bacak bulursak şekli de olmuş olur elbetDinlenmeden sonra 100e çıkıyor galiba
Canim cikom ❤Ooooyyyşşş yerim seni ben
Gelin yedireyim size=)))olsa kim hayır der
şöyle fıstıklı burmaya
AhahahaaEvet sizin 100=) benim de yarın 70. 30 günün sonunda ortada bacak bulursak şekli de olmuş olur elbet
=)))Ahahahaa
Allah iyiligini versin
Bekle beni heidi geliyorummmGelin yedireyim size=)))
Kızı da getir sen tatlı yersin bende minnakı yerim=)))Bekle beni heidi geliyorummm
Bana tatli yedirmek bahane zaten.Kızı da getir sen tatlı yersin bende minnakı yerim=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?