Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Haydim siz sutunu yumurtasini mi satiyorsunuz onlarin yoksa uretim ciftligi mi cogaltacak misiniz yani
Canım biz şimdilik 8 taneyle başladık. Düve daha(doğum yapmamış,sütsüz) 3 yada 4 ü falan inek olacak sanırım onlarda o potansiyel var. Diğerlerii ya kurbanlik olacak yada bi süre beslenecek.bazıları boyu kısa tosun gibi maşallah kurban a hazırlanacaklar

Kolay gelsin canim kazanci iyi mi yani geliri giderini karsiliyor mu Allah kazancinizi arttirsin :)
Valla şimdilik sadece gideri var :) daha yeni başladık zaten inşallah giderini karşılar çok para gitti çünkü.. paraya ve yeme doymuyor kızlarim:) ama çok güzel benim çocuklarım:)

Valla şimdilik sadece gideri var :) daha yeni başladık zaten inşallah giderini karşılar çok para gitti çünkü.. paraya ve yeme doymuyor kızlarim:) ama çok güzel benim çocuklarım:)
Ay ben cok seviyorum hayvanlari yaa yerim canlarim benim
Kedi kopek falan da alirsiniz iceri girerler zaten onlar

Ay ben cok seviyorum hayvanlari yaa yerim canlarim benim
Kedi kopek falan da alirsiniz iceri girerler zaten onlar
3 4 tane köpek var geçen gün yavru bi tane buldum aldım getirdim hemen oraya daha minicik nokta nokta dişleri var yaradanina öldüğüm=)))kedi hiç görmedim inanır misin:) bulsam doldururum da köpekler biraz yaramaz hiç durmadan havliyolar birini görünce falan kuzu alcam bir kaç tane oraya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…