- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.501
Haydim napayim canim netsizlik hastalik falan giremedim, sen napiyosunKızAzra910 Ne yapıyorsun canım
Bende ne yapayım memlekete geldim annemlerde oturuyorum. Ay kıyamaam hasta mi oldun seen. Geçmiş olsun canım :**Haydim napayim canim netsizlik hastalik falan giremedim, sen napiyosun
Bu arada tum obaya selamlar
Ayy ne guzel hasret giderin yasadiginiz yerle annengilin arasinda kac saat fark var haydimBende ne yapayım memlekete geldim annemlerde oturuyorum. Ay kıyamaam hasta mi oldun seen. Geçmiş olsun canım :**
Fazla yok canım 3 saat:) ama yine de memleket başka oluyor tabisi.. =)Ayy ne guzel hasret giderin yasadiginiz yerle annengilin arasinda kac saat fark var haydim
Sagol bebisim
Aynen canim 3saat fazla yokmus evlenip yurtdisina tasinanlar bile var ben dayanamazdimFazla yok canım 3 saat:) ama yine de memleket başka oluyor tabisi.. =)
Ay benim görümcem dünyanın biucuna a gitti bende dayanamazdim galiba.. yok onlarda burda memleketimde=))Aynen canim 3saat fazla yokmus evlenip yurtdisina tasinanlar bile var ben dayanamazdimama 3saat normal guzel
Kvgil sizle ayni sehirde mi :)
Cok yakin olmak da guzel degil ama uzak olmak da degil 2-3 saat tam ideal :)Ay benim görümcem dünyanın biucuna a gitti bende dayanamazdim galiba.. yok onlarda burda memleketimde=))
Aynen ya rahat oluyor öyle=) hem özlüyorlar hem geldiklerinde onlara da değişiklik oluyor.buraya gelince bize de öyle..Cok yakin olmak da guzel degil ama uzak olmak da degil 2-3 saat tam ideal :)
Sizin çiftlikte hangi hayvanlar var bebisimAynen ya rahat oluyor öyle=) hem özlüyorlar hem geldiklerinde onlara da değişiklik oluyor.buraya gelince bize de öyle..
İnek köpek tavuk=) ama orda ki çalışanın tavuklari bizim tavuklar henüz gelmedi.Sizin çiftlikte hangi hayvanlar var bebisim
At almicaniz mi ciftlik diyince aklima ilk at geliyor :) cok severimİnek köpek tavuk=) ama orda ki çalışanın tavuklari bizim tavuklar henüz gelmedi.
Bilmem ki hiç aklımıza gelmedi. Çiftlik bizim değil pek atlik ortam yok ondan galiba:) kendi çiftliğimiz olursa her çeşit hayvan istiyorum inşallah :))At almicaniz mi ciftlik diyince aklima ilk at geliyor :) cok severim
Dayım in var 2 atı. Yarış atıAt almicaniz mi ciftlik diyince aklima ilk at geliyor :) cok severim
Haydim siz sutunu yumurtasini mi satiyorsunuz onlarin yoksa uretim ciftligi mi cogaltacak misiniz yaniBilmem ki hiç aklımıza gelmedi. Çiftlik bizim değil pek atlik ortam yok ondan galiba:) kendi çiftliğimiz olursa her çeşit hayvan istiyorum inşallah :))
Canım biz şimdilik 8 taneyle başladık. Düve daha(doğum yapmamış,sütsüz) 3 yada 4 ü falan inek olacak sanırım onlarda o potansiyel var. Diğerlerii ya kurbanlik olacak yada bi süre beslenecek.bazıları boyu kısa tosun gibi maşallah kurban a hazırlanacaklarHaydim siz sutunu yumurtasini mi satiyorsunuz onlarin yoksa uretim ciftligi mi cogaltacak misiniz yani
Valla şimdilik sadece gideri var :) daha yeni başladık zaten inşallah giderini karşılar çok para gitti çünkü.. paraya ve yeme doymuyor kızlarim:) ama çok güzel benim çocuklarım:)Kolay gelsin canim kazanci iyi mi yani geliri giderini karsiliyor mu Allah kazancinizi arttirsin :)
Ay ben cok seviyorum hayvanlari yaa yerim canlarim benimValla şimdilik sadece gideri var :) daha yeni başladık zaten inşallah giderini karşılar çok para gitti çünkü.. paraya ve yeme doymuyor kızlarim:) ama çok güzel benim çocuklarım:)
3 4 tane köpek var geçen gün yavru bi tane buldum aldım getirdim hemen oraya daha minicik nokta nokta dişleri var yaradanina öldüğüm=)))kedi hiç görmedim inanır misin:) bulsam doldururum da köpekler biraz yaramaz hiç durmadan havliyolar birini görünce falan kuzu alcam bir kaç tane oraya:)Ay ben cok seviyorum hayvanlari yaa yerim canlarim benim
Kedi kopek falan da alirsiniz iceri girerler zaten onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?