- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.521
Ayyy kediler gelse ne guzel olur guneste yatarlar birbirleriyle oynarlar yavrular :**3 4 tane köpek var geçen gün yavru bi tane buldum aldım getirdim hemen oraya daha minicik nokta nokta dişleri var yaradanina öldüğüm=)))kedi hiç görmedim inanır misin:) bulsam doldururum da köpekler biraz yaramaz hiç durmadan havliyolar birini görünce falan kuzu alcam bir kaç tane oraya:)
Barınakta eşimin arkadaşı çalışıyormus olmadı alırım birkaç yavru minnak:))Ayyy kediler gelse ne guzel olur guneste yatarlar birbirleriyle oynarlar yavrular :**
Sana ne kadar sevap olur biliyor musun ❤Barınakta eşimin arkadaşı çalışıyormus olmadı alırım birkaç yavru minnak:))
Bende bugün bi köpek sevdim. Kolum yara bere içinde oynadık onunla benim ölen oğluşuma benziyordu dayanamadim her yerini sevdim oda beni sevdi dişleriyle:) onların verdiği izler bile güzel❤ yeterki sevsin beni. O kadar güzel canlılar ki hayvanlarrr onlara aşık oluyorum resmen çok başka bi sevgi ya bu.Sana ne kadar sevap olur biliyor musun ❤
Kedi lafi duymayayim benim minigi minciklayasim geliyor hemen yicem simdi onu
Biliyor musun ben aglarsam kedim yanagima dokunuyor yaliyor hissediyor kuzum ❤Bende bugün bi köpek sevdim. Kolum yara bere içinde oynadık onunla benim ölen oğluşuma benziyordu dayanamadim her yerini sevdim oda beni sevdi dişleriyle:) onların verdiği izler bile güzel❤ yeterki sevsin beni. O kadar güzel canlılar ki hayvanlarrr onlara aşık oluyorum resmen çok başka bi sevgi ya bu.
Ayy kuzum benim ya hissederler tabii. Kaç yaşında ?Biliyor musun ben aglarsam kedim yanagima dokunuyor yaliyor hissediyor kuzum ❤
7aylik daha teyzesiAyy kuzum benim ya hissederler tabii. Kaç yaşında ?
Amaa ben yerimm onuuu :)7aylik daha teyzesi
Gostermistim sana unuttun mu bembeyaz pamugum :)Amaa ben yerimm onuuu :)
Ben görmedim sanırım canım hatırlamıyorum görsem bilirdim muhtemelen. Bu arada senin fotoğraftaki örgüler ne:))Gostermistim sana unuttun mu bembeyaz pamugum :)
Gosterdim canim hatta muhabbet kusum var onuda gösterdim :)Ben görmedim sanırım canım hatırlamıyorum görsem bilirdim muhtemelen. Bu arada senin fotoğraftaki örgüler ne:))
Senin fotoğraflarda örgüler görünüyor da.. görmüşümdür o zaman. Benim inegimde beyaz güzel kızım:)))Gosterdim canim hatta muhabbet kusum var onuda gösterdim :)
Ne orgusu nerde kj
Hii ben ordum onlari :)Senin fotoğraflarda örgüler görünüyor da.. görmüşümdür o zaman. Benim inegimde beyaz güzel kızım:)))
Hadi ya ellerine sağlık maşallah sana:) sen kaç yaşındaydin:)Hii ben ordum onlari :)
21Hadi ya ellerine sağlık maşallah sana:) sen kaç yaşındaydin:)
Yemek ve orguye ilgim var haydim cok ugrasirim ikisiyleHadi ya ellerine sağlık maşallah sana:) sen kaç yaşındaydin:)
Bende çocukluktan beri meraklıyimdir onlara:) hemşireydin di mi sen:) örgü örmek çok güzel ya çok severim. Çocukken bi atkı yapmıştım, sonra da ilk kez bebek kazağı yapmıştım:) şimdi de öyle ara ara yanımda birileri yaparsa yaparım.bekarken yapardım çokYemek ve orguye ilgim var haydim cok ugrasirim ikisiyle
Evet hemsireyim haydimBende çocukluktan beri meraklıyimdir onlara:) hemşireydin di mi sen:) örgü örmek çok güzel ya çok severim. Çocukken bi atkı yapmıştım, sonra da ilk kez bebek kazağı yapmıştım:) şimdi de öyle ara ara yanımda birileri yaparsa yaparım.bekarken yapardım çok
Bende nişanlılık yarısından itibaren düğün hazırlığı evlilik .geçenlerde öksüz bi kuzenim var ona atkı ördüm o kadar. Onun dışında yapmadım :)Evet hemsireyim haydim
Bende cok severim ama yaz geldi hic elime alamadim coktandir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?