- 22 Nisan 2015
- 19.203
- 116.779
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.741
Vermeyince ciglik cigliga gorsen soyleniyor kendi kendine ordan oraya kosuyor omzumuza tirmaniyor, hele ekler pasta görmesin bir yemesi var, vermezsek rahaat birakmiyorIzledimmaşallah çok şeker şu Miki
Şekerli şeyler yasak onlara ama biliyosun
Fircalarla kopurtup balkon yikayasim geldi ayyyTitiz bir oba gülü seni =)
♡♡
Yoo. Bunu sorun olarak görmediğimden,doktora falan sormuyorum,gerçi abim doktorKrem filan verdiler mi sekercimm
Ama onlar şeker hastası olarak doğuyorlar ve dışarıdan alınan şeker,körlüğe sebep oluyorVermeyince ciglik cigliga gorsen soyleniyor kendi kendine ordan oraya kosuyor omzumuza tirmaniyor, hele ekler pasta görmesin bir yemesi var, vermezsek rahaat birakmiyor
Ben sana ilac ismi veriyimYoo. Bunu sorun olarak görmediğimden,doktora falan sormuyorum,gerçi abim doktor
Arada alerji hapı içiyorum ben. Çocukluğumdan beri kedilerim var,alışığım şekercim
Vermicem daha tamamAma onlar şeker hastası olarak doğuyorlar ve dışarıdan alınan şeker,körlüğe sebep oluyor
HayırBen sana ilac ismi veriyim
İctigin hap x le mi basliyor
Verme tabi yaVermicem daha tamam
Burdan yazmak serbest mi adini
Cani cekiyor diye seyettiydim gidip ozur dilemem lazim yedirdigin icinVerme tabi ya
DeğilBurdan yazmak serbest mi adini
Ya bir iki seferle hemen bişey olmaz üzülme. Yazın bende benim köpişe yalatıyorum dondurma bir iki. Ama çok yanlışCani cekiyor diye seyettiydim gidip ozur dilemem lazim yedirdigin icin
Miki cikilata bile yiyor vermiyorum agzima elliyor bizdik yaaYa bir iki seferle hemen bişey olmaz üzülme. Yazın bende benim köpişe yalatıyorum bir iki. Ama çok yanlış
Üzelden yaz
Senin deli similine noldu cunyırMiki cikilata bile yiyor vermiyorum agzima elliyor bizdik yaaguldugume bakma simdi uzuldum
Daha vermicem yaninda yemem bida
BirdaaaaaSenin deli similine noldu cunyır
Benim cunyirim ne tatli olmustu yaa ama tipten yaramaz bir seye benziyor bizdikIşte benim cunyırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?