- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.761
Hiç yaramaz değil. Evdeki kediden köpekten tırsıp siniyo bi yere kıyamamBenim cunyirim ne tatli olmustu yaa ama tipten yaramaz bir seye benziyor bizdik
Oyyy kuzum yaHiç yaramaz değil. Evdeki kediden köpekten tırsıp siniyo bi yere kıyamam
Yemeğini yiyip çişini yaptıktan sonra kendi kendine girio yatıyo boxında. Maşallahı var kuzumun
Melekler melegi guzelligim benimBen seni çok özlüyorum bi de
Biraz daha palazlansın,tozunu attırır ortalığınOyyy kuzum yabuyuyunce alisir mi onlara acaba
Ben senin bu kadar hassas olmanı istemiyorum. Boşvereceksin bazen. Seni üzen sıkan şeylerden hızla uzaklaşman gerekMelekler melegi guzelligim benim
Hergun girerim merak etme uzulme burdayim bende cok ozledim giremedigimdeyenilenmesine de az kaldi zaten
Benimki 7aylik kaplan yavrusu gibi oldu simdidenBiraz daha palazlansın,tozunu attırır ortalığın
o zaman görürler günlerini iki dana
Aynen bende istemiyorum alisicam aman napiyim diyecegim artikBen senin bu kadar hassas olmanı istemiyorum. Boşvereceksin bazen. Seni üzen sıkan şeylerden hızla uzaklaşman gerek
Hiç bir önlemi yok mu abla aşkoşun'la aranı daha yaklaşılabilir yapmak için :)Kedi aşığı bir keditör olarak,kedi alerjim var @JustPeace canım. Aldırmıyorum,kedi aşığıyım çünkü
Alerji hapı içiyorum,arttığı zaman alerjim.Hiç bir önlemi yok mu abla aşkoşun'la aranı daha yaklaşılabilir yapmak için :)
Allah bağışlasın minnoşunu yirim onu ben :*Alerji hapı içiyorum,arttığı zaman alerjim.
Canım benim
benim minyatürümle daha yakın olmam imkansız çünkü dudak dudağayız devamlı
Günaydın canım ellerine sağlık.
yafrukurtlar günaydın;
dün müşadede beklerken hiç bişey yiyemedim bugün iyiyim güzel bir kahvaltı yaptım
haydi gelin birlikte yiyelim
iyiyim saol canım evdeyim ameliyat yapmayım dedi dr kanama alanı durmuştu yine ağrım olursa gideceğim artıkGünaydın canım ellerine sağlık.
Nasıl oldun iyisindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?