- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.841
Canim benim cok sevindim teyze oluyorumcanımcım biz evleneli 1 yıl,ben 32 eşim 34 olduğu için bu yıl planlayalım dedik.Ama ikimizde o kadar aşırı bebek isteyen bir çift değiliz(Allah isteyen herkese bu duygusu yaşatsın)Eğer yapmazsak ilerde riske girer diye düşündük,herşeyin hayırlısı olsun tabi.
Bu ay reglim gecikti,4 gün.Şüphelendim,hatta arkadaşıma dedim ki ben de düzensizlik başladı sanırım.
Ama içim rahat etmedi tabi,akşam eve giderken test aldım.Testi uyguladım bir de ne göreyim 2 çizgi!
Eşimi çağırdım gel sana ne göstereceğim diye,adam şok:) sarılsın mı,tebrik mi etsin ne yapsın oda şaşırdı ben de :)
Koşa koşa nöbetçi kadın doğumcuya gittik,kanda çıktı,ultrasonda görünmedi.
Eşim sevinçten hastanede bi oraya bi buraya koşup durdu,bi ara beni bıraktı 15 dk bulamadım kendisini:)
İlk şoku atlattık,ama ben anneliğe hazır mıyım değil miyim emin değilim :/
canımcım biz evleneli 1 yıl,ben 32 eşim 34 olduğu için bu yıl planlayalım dedik.Ama ikimizde o kadar aşırı bebek isteyen bir çift değiliz(Allah isteyen herkese bu duygusu yaşatsın)Eğer yapmazsak ilerde riske girer diye düşündük,herşeyin hayırlısı olsun tabi.
Bu ay reglim gecikti,4 gün.Şüphelendim,hatta arkadaşıma dedim ki ben de düzensizlik başladı sanırım.
Ama içim rahat etmedi tabi,akşam eve giderken test aldım.Testi uyguladım bir de ne göreyim 2 çizgi!
Eşimi çağırdım gel sana ne göstereceğim diye,adam şok:) sarılsın mı,tebrik mi etsin ne yapsın oda şaşırdı ben de :)
Eşim sevinçten hastanede bi oraya bi buraya koşup durdu,bi ara beni bıraktı 15 dk bulamadım kendisini:)
ahhhhh açım kuzum aççç birde canım tavuklu salata çekti ablana yaparmısın
ahhhhh açım kuzum aççç birde canım tavuklu salata çekti ablana yaparmısın
ya sen benımmmm canımsın canımsınnnnn ellerine sağlım off mis ağzımın suları fışkırdı valla :)
Bütün anne arkadaşlarım öyle diyor canım,inşallah kısa zamanda atlatırım bu duygularımı.sabine çok tatlısın maşallah sana
Hemen hepimiz oyuncak bebeklerle oynayarak büyüdük. Annelik duygusu içimizde var. Sen de hazırsın ama şu anda bilmiyorsun.
Kucağına gelince,anlayacaksın ne kadar hazır olduğu
inşallah canım sizinle konuşunca daha iyi hisettim kendimiCanim benim cok sevindim teyze oluyorum
Tekrar gozunuz aydin
Bebisim dogumdan sonra birden kendini 40yillik anne gibi hissedersin alismis halde bulursun kendini stres yapma tadini cikar
Yakinima tasin hergun yaparimya sen benımmmm canımsın canımsınnnnn ellerine sağlım off mis ağzımın suları fışkırdı valla :)
Her zaman tam destekinşallah canım sizinle konuşunca daha iyi hisettim kendimi
konum at taşınmazsam namerdim :)Yakinima tasin hergun yaparim
canım benım dalgalanmalar olur ama hepsi zaman la hal yol alır.:)Bütün anne arkadaşlarım öyle diyor canım,inşallah kısa zamanda atlatırım bu duygularımı.
Sınavların bitti,morallerin gittiBence bana kıyamazsın
Kıydım baaaakkBence bana kıyamazsın
canımcım biz evleneli 1 yıl,ben 32 eşim 34 olduğu için bu yıl planlayalım dedik.Ama ikimizde o kadar aşırı bebek isteyen bir çift değiliz(Allah isteyen herkese bu duygusu yaşatsın)Eğer yapmazsak ilerde riske girer diye düşündük,herşeyin hayırlısı olsun tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?