Yafrukurtlar toplanıyor :)))

nasılsın bugun
sorduğun için teşekkür ederim
bugün daha iyiyim canım annem geldi tabi uyur kapıyı açamazsam diye uyuyamadım eşim telefonumu aldı kendi yurt dışı telefonu kapanmış watsap tan kardeşime yazdım fln annemle öyle görüştüm...
annem gitti uyuyakalmışım yeni uyandım karnım yine ağrıyor şiddetlenirse gideceğim dr a

eşin yurtdıışnda mı canım benim

eşin yurtdıışnda mı canım benim
yok burda müşterisi getirmiş yurt dışından oda nasılsa işlerim diye almış
tüm mailleri herşeyi içinde pasaportu bir ay içinde yurt dışına giriş çıkış yapması lazım çok ihmalkar çokkkkk
bazen deli ediyor bu adam beni yahuuu

müşteri ne getirmiş hala anlamadım ben anlayana kadaaaar dur M M e g anlatır bana

müşteri ne getirmiş hala anlamadım ben anlayana kadaaaar dur M M e g anlatır bana
canım telefonu yurt dışı çıkışlı pasaportta işletmeyince kapanıyorya onlar ucuz olsun diye yurt dışından getirtirdi yurtdışına giden bir müşterisine (eşim bankacı )
şimdi benim telefonumu aldı onunki kapanınca bende onu bekliyorum
yine sancım başlarsa kimseye ulaşamam artık
bu erkekler çok düşüncesiz oluyor bazen

Bazen mi dedin

Hııııııııı şimdi anladım canımmm
aa cidden sana da telefon lazım olmaz öyle eski tuşlulardan falan alsana

Hııııııııı şimdi anladım canımmm
aa cidden sana da telefon lazım olmaz öyle eski tuşlulardan falan alsana
oda var annem getirdi kartın aman uymaz diye kartımıda götürdü
canım erkekler bazen çok bencil oluyor evlenince anlarsın onlar insanı sinir etmek için yaratılmışlar
çok saçma değil mi
şimdi onu bekliyorum merdane ile kapıda gelsin kafasını kıracağım

Obadan uzaklaşana kızıyoruz ve küsüyoruz bizzat kendim denedim uzaklaştım kendine küstüm bidaha gitmeyiniz tatlı sincabım

Nasılsın melek kalplim neler yapıyosun

Eki Görüntüle 1985030
Vakit buldukça uğrarım ceylanım ben Zaten hep klupdeyim malum diyet topiklerinde çok zaman geçiyorum ama elimden geldiğince obama uğrarım

keşke vermeseydin gerçi o zaman da sen onu arasan onun telefonu kapalı olacaktı yine ulaşamayacaktınız
neyse bugunluk öyle olmuş canım benim ya annen gelmiş neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…