- 16 Şubat 2009
- 34.878
- 123.235
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #28.921
Ama siz bunları koyarsanız ben gelmemaaaaaaaaaaaaaaaa kıymalı makarnanın fotosu görünmüyooor
Tam da dün bu vardı masa da :)))aaaaaaaaaaaaaaaa kıymalı makarnanın fotosu görünmüyooor
Bilmeseydik ayıp olurdu
Nerede
Ben 5 aydır burdayım canim bişey olmaz burda pasta börekAma siz bunları koyarsanız ben gelmem
Bu akşam için burgu makarna düşünüyom.
Dün kelebek vardı
Çalışınca öyle oluyor ama birde dükkan olunca anlıyorum seni ilk dükkanı açtığımızda 3 ay makarna ,menemen ve kızartma yemiştikBu akşam için burgu makarna düşünüyom.
Dün kelebek vardı
Ama ben Karatay yapıyorumBen 5 aydır burdayım canim bişey olmaz burda pasta börekdiyet topiginde salatalik domates peynir
Enişte ne diyor bu durumaBu akşam için burgu makarna düşünüyom.
Dün kelebek vardı
en sık kıymalı pişiriyorum,arada salçalı,arada domatesli biberli,arada basıyom kaşar peynirini oh miskıymlı mı peynirli mi domates soslu mu
Ayyy ne güzel pişirmişin ellerine sağlık diyoEnişte ne diyor bu duruma
Vakit buldukça uğrarım ceylanım ben Zaten hep klupdeyim malum diyet topiklerinde çok zaman geçiyorum ama elimden geldiğince obama uğrarım
Başka seçenek yok dimiAyyy ne güzel pişirmişin ellerine sağlık diyo
Tamam CanımÖzletme
sevgi yumağım ne oldu sana dişin mi.ağrıyor geçmiş yazıları okumaya vakit bulamadım geçmiş olsun bitanem
Bak sen yağuşuhlunun yaptığına yabenim ufaklık teli vileda kovasına atmış. tel gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?