- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.181
Kötü olmuş maleseftel bitmiş geri dönüş yokmuş
Evet canım çok kötüyüm yaa ışık ses cok kotu yapıyor ama mecburen bebek olunca hepsini çekiyorum. Tele bile bakamıyorumMigren mi var canım çok geçmiş olsun
benim de arada oluyo öyle
ışık istemiyorum
karanlık oda olsun
öyle uyuyayımm diyorum.
Canım benim teşekkür ederimOf cok ozluyorum sizi gecmis olsun ozlemim vefalim gececek bi gunler insallah
Cikom yeni tel mi alcan
Sen çok tatlısın yaaKizlar inanamiyorum ben her yerde bunu kullaniyodum obanin bayragi diye
Bu meger sutyen salliyomus
Ses, tv, telefon,bilgisayar,yoğurt, ses,isik gibi seylee migreni etkiler bebegim onlardan uzak dur karanlikta yat bikac gunKötü olmuş malesef
Yenisi alınacak mecbur dimi
Evet canım çok kötüyüm yaa ışık ses cok kotu yapıyor ama mecburen bebek olunca hepsini çekiyorum. Tele bile bakamıyorumçok teşekkür ederim canım
Canım benim teşekkür ederim
Bende çok özledimşu baş ağrım dursa yoksa sürekli burdayım ama telefona bakarken bile midem bulanıyor. Size haber vereyim diye girdim
Sen çok tatlısın yaa
Kız bende bilmiyordumiyi oldu ee kknin bayrağı da sutyen olur dimi
Azra910
Bende iyiyimiyilik güzelim senden nbr
haha
salla canım
bayrak sana çok yakıştı
Bende iyiyimyeni fark ettim
vıııı etket yapmamışım serenatım boşa gitti rezil oldum''nasıl zerafet allahım, çok güzelsin''
benden sana gelsinnn meeeeeg
Yok artikkKizlar inanamiyorum ben her yerde bunu kullaniyodum obanin bayragi diye
Bu meger sutyen salliyomus
beyaz bayrak sanıyodum ne bileyimYok artikk
selam sabiş nassılsınherkese selam
Aleykum selammmmherkese selam
Bende öyle saniyodmm :)))beyaz bayrak sanıyodum ne bileyim
Ahh keşke yatabilsemSes, tv, telefon,bilgisayar,yoğurt, ses,isik gibi seylee migreni etkiler bebegim onlardan uzak dur karanlikta yat bikac gun
hoşbulduk canım nasılsınSelam canım hoşgeldin
2 gündür baş agrisindan öleceğim dışarı çıktım yürüdüm biraz daha iyiyim.hoşbulduk canım nasılsın
İyiyim sabisim cok sukur ❤iyiyim tatlım şükür seni sormalı
Eşim izin almış ben kötüyüm diye canım kocacim yaaİyiyim sabisim cok sukur ❤
Ozlemim dedigim gibi karanlikta ve sessizde yatman lazim
Cok sevindim ozlemim daha iyisin dimi gecti agrin ❤❤❤Eşim izin almış ben kötüyüm diye canım kocacim yaa
Geldi iyice masaj yaptı boynuma alnima sonra duş aldım çorba yapmış içtim kıza baktı bende uyumuşum 2 saat. Ay o kadar iyi geldiki anlatamam.
Gözlerimi açabilmek rahat rahat nefes almak ne kadar güzelmiş
Canım benim teşekkür ederim ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?