- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.201
Biraz var canım şimdi kızı uyutuyorum bende uyuyacagim sabaha çok daha iyi uyanirim inşallah.Cok sevindim ozlemim daha iyisin dimi gecti agrin ❤❤❤
Aclik da etkiler ona da dikkat et ozlemim uyu bir guzel uyku iyi gelir uyuyabilirsenBiraz var canım şimdi kızı uyutuyorum bende uyuyacagim sabaha çok daha iyi uyanirim inşallah.
Teşekkür ederim tatlım uyuyacam inşallahAclik da etkiler ona da dikkat et ozlemim uyu bir guzel uyku iyi gelir uyuyabilirsen
Yarina insallah tamamen sihhatli bir sekilde gorusuruzTeşekkür ederim tatlım uyuyacam inşallah
geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyisindir2 gündür baş agrisindan öleceğim dışarı çıktım yürüdüm biraz daha iyiyim.
Sen nasılsın canım?
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım umarım bugün daha iyisindir
Geçmiş olsun ablacımSelam hanımlar ne habersiniz pazar günü soğuğu yedim dondum resmen.Dün bile hep yattım ancak kendime geldim..
Teşekkür ederim canım
evet çok şükür bugün daha iyiyim
Geçmiş olsun ablacım
Aman dikkat et bu aralar tam hastalık havası gündüz sıcaktan duramiyoruz biz akşam da buz gibi oluyor. Ben akşamı tercih ediyorum ama ne güzel soğuk değil mi @Tatlicadi Meg im
Sizin oralar baya soğuk değilmi kar yağmış heryere. Bak sigaranın zararları işte soğuğu yemişsin.Sağol özlemcim tşk ler,kına günü damat Anıtkabire gitmek istedi.Havada soğuktu ogün akşamda kınada sigara içmek için dışarıya çıktım..Yolda hava fenaydı kar yağdı bide..Megle aynı yerdemisin sende.
Sizin oralar baya soğuk değilmi kar yağmış heryere. Bak sigaranın zararları işte soğuğu yemişsin.
Ayyy keşke aynı yerde olsak ama değiliz ben hatay iskenderunluyum abla tam sıcak memleketteyim.
Biz megimle soğuğu seviyoruz Alaskaya yerleşeceğizkocaları bırakıp
Gel gel ne güzel olurBurası gene iyi ankara soğuktu donduk resmen...Cigara kurbanı oldumsuçluyum hakim bey...Benide alın giderken azcık kalır dönerim
Gel gel ne güzel olur
Kayak yaparım nee kadannn süper olurdu
Bak alaskadaki evimiz
Tamam ablaVayyyy ev süpermişşşş en büyük oda benimona göre
Tamam ablasloganimiz da yağmur soğuk veee
Yaşasın battaniye yaşasın kahve film keyfi
@Tatlicadi Meg baak çıtır davıkında geliyor bizimleTamamdır bana çay olsun yeter mangalda benden olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?