- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.281
canım hiç bişey ağzıma koyamıyorum,karnım çok aç ama yemek kesinlikle yiyemiyorum.Artık başladı değilmi inşallah uzun sürmez canım çok fazla olursa doktorun belki bir ilaç verir ama bu normal bir durum. Ben ilk hamileligimde 4.ayima kadar sürdü 5 kilo vermiştim ama çok feciydi mutfağa giremiyordum. 2.de 3 ay sürdü ara ara bulanirdi.
Sana tavsiyem akşamları çok ağır yağlı salçalı yemekler yeme geç saatte yani.
Sürekli yanında tuzlu çubuk kraker bulundur mideni bastırır. Yeşil elma da çok iyi geliyor.
canım nerdeyse açlıktan öleceğim ama yiyemiyorum,su bile içemiyorum :/Yaaa çok kötü o mide bulantisi
Sağol CanımKolay gelsin canım
Ayy canım aynı ben Allah yardimcin olsun mecburen çekeceksin canım normal bir durum bu malesef. Sen doktoruna danış belki bi ilaç verir.canım hiç bişey ağzıma koyamıyorum,karnım çok aç ama yemek kesinlikle yiyemiyorum.
kuru şeyler yiyebiliyorum sade ekmek falan
doktora bi danışacağım bakalım ne diyecek
evet bakalım umarım uzun sürmez,9 ay böyle nasıl geçer yoksa korkuyorumAyy canım aynı ben Allah yardimcin olsun mecburen çekeceksin canım normal bir durum bu malesef. Sen doktoruna danış belki bi ilaç verir.
Neyi yiyebiliyorsan ondan ye canım kendinide bebişi de aç bırakma.
Bende öyleydim canım ilaç vermişti öyle rahatlamıştım.canım nerdeyse açlıktan öleceğim ama yiyemiyorum,su bile içemiyorum :/
ilacın zararı olmaz mı ki canım ?Bende öyleydim canım ilaç vermişti öyle rahatlamıştım.
Agir bir ilacti ama içmesem mahvolmuştum 1 haftada 4 kilo birden gitmistiilacın zararı olmaz mı ki canım ?
umarım kısa zamanda atlatırım canım ilaca gerek kalmazAgir bir ilacti ama içmesem mahvolmuştum 1 haftada 4 kilo birden gitmisti
Umarım canım seni çok iyi anlıyorum.umarım kısa zamanda atlatırım canım ilaca gerek kalmaz
Acıktım mı ne?
Günaydıınn
Ellerine sağlık meg meg tatlı meg
BurdaaaE hani nerde yafrukurtlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?