- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.321
Ahhh canımmmBana merdane göstermeyiinn
Ama sen çoookk haklısınBana merdane göstermeyiinn
Bence deIyi taam. Bi gün ara verelim
Saat 3,5'ta yattım o geceAma sen çoookk haklısın
HımmFırın tepsisine elma dilimi doğradığın patatesleri yay.Üzerlerine biraz margarin,kekik,kimyon,tuz döküyosun. Ver fırına. Nar gibi kızarıyor. Yanına ne malzemen var? Kıyma varsa köfte kızartıver. Sosis varsa soslu sosis. Ispanak varsa ıspanaklı yumurta
Herşeye tek kendin mi yetisiyosun kimse yardım etmiyormu?Saat 3,5'ta yattım o gece
Yok canım benim kadar becerikli ve fedakar yok malesef hiçte mütevazi olmucam bu konudaHerşeye tek kendin mi yetisiyosun kimse yardım etmiyormu?
Anladım canım maşallah sana.Yok canım benim kadar becerikli ve fedakar yok malesef hiçte mütevazi olmucam bu konuda
Ben çok pratikimdir biliyo musun. Mutfağım iyidir. Inanmıcan tabiiHımmtatlım ne güzel anlatmışsın eee kim yapacak bunları bari yapta gönder
Yok canım ne komşu ne bacı ne kaynanaAnladım canım maşallah sana.
Kız en azindan yardım anlamında didim
Ben patatesleri dilimledim ne baharat varsa atmayı düşünüyorum :)Ben çok ptatikimdir biliyo musun. Inanmıcan tabiiAma inan
Inanirim canım niye inanmayayim bazı insanlar çok ağır oluyor ayy hiç dayanamam oylelerine: )Ben çok pratikimdir biliyo musun. Mutfağım iyidir. Inanmıcan tabiiAma inan
Benim deBen patatesleri dilimledim ne baharat varsa atmayı düşünüyorum :)
Bu arada sırf ben kk da dolaşırken akşam yemeği yapacak birini bulmam lazim
Sana yaparım cunyırımAnneeee bu aksam pizza yapar misin
Oh mis ellerine saglik hamaratimSana yaparım cunyırım
Ben de en usttekinden istiyorumAnneeee bu aksam pizza yapar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?