- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.361
Evet ziyafet ama 65e düşmemi bekleyeceksinOoo ziyafet mi
Kebap istiyom ben(1haftadir ac gezersem boyle her seyi canim ceker)
Boyle yerleri seviyorum iste benEki Görüntüle 1988574
Şu güzelliğe bakın
Suanda kac ozlemimEvet ziyafet ama 65e düşmemi bekleyeceksinkendime ödül ziyafeti vereceğim
Benimde öyle canım 16 yaşında başladı 20 yaşında sağlı sollu kaplama yapıldı düşün oda beceriksiz bir doktora denk geldim daha senesi dolmadan cikti yerlerinden.Of of ozlemim ya ben hep boyleydim benim hep dis sorunum oldu
İnsallah en yakin zamanda atlatiriz
Bugün tartı günüydü 68 olmuşumSuanda kac ozlemim
Aaa kaderimiz ayni o zamanBenimde öyle canım 16 yaşında başladı 20 yaşında sağlı sollu kaplama yapıldı düşün oda beceriksiz bir doktora denk geldim daha senesi dolmadan cikti yerlerinden.
Tekrar yaptırdım yine hüsran. Şimdi yine başladık bakalım bu defa inşallah iyi olur bu doktoru çok araştırdım.
Tebrik ederim bitanem harika cok sevindimBugün tartı günüydü 68 olmuşum
Off cok kotu yaaAaa kaderimiz ayni o zamanbu dis olayları genetik de olabiliyomus bir universite açıklama yapmisti. Ben babanneme cekmisim
Bende 15yasinda basladim hala cekiyorum ozlemim
Bende de 1kanal 6 dolgu varOff cok kotu yaa
Canım bak ihmal etme sende lütfen bak nasıl acı çekiyoruz sende git doktora
Silammm ya kac gundur yazamadim buralara nasilsiniz
Hedefim 65 di ama 60 a düşmeyi planlıyorum en azindan kilo alma payı birakmam lazım kilo kontrolü için çünkü verdikten sonra korumak çok daha önemli.Tebrik ederim bitanem harika cok sevindim
Hedef kac
Boyun kac ozlemimHedefim 65 di ama 60 a düşmeyi planlıyorum en azindan kilo alma payı birakmam lazım kilo kontrolü için çünkü verdikten sonra korumak çok daha önemli.
Teşekkür ederim tatlım
Alyanak gulyanak ver bir yanakSilammm ya kac gundur yazamadim buralara nasilsiniz
Hadi bakalım insan böyle daha çok motive oluyor. Teşekkür ederim canımTriplimelek Megi tebrikler kuzum bende 4. Takıma girdim :)
Canım bak 1 haftadır açsın ya çektiğin acı mahvoluyorsunBende de 1kanal 6 dolgu var
1tane daha yapilmasi lazim dolgu
Offf artik korkuyorum istemiyorum biktim
Silammm evet yoksun hiç etiket yapmasak geleceğin yohhhSilammm ya kac gundur yazamadim buralara nasilsiniz
Hazir hissetmiyorum ozlemim gidicem mecbur da iste ayaklarim gitmiyorHadi bakalım insan böyle daha çok motive oluyor. Teşekkür ederim canım
Canım bak 1 haftadır açsın ya çektiğin acı mahvoluyorsunne olur kuzum git doktora
Silammm evet yoksun hiç etiket yapmasak geleceğin yohhh
Bence de çok tatlı oldu kız bu hep böyle çağıralım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?