Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben zaten Alaskada yasiyorum
Tabi tabi hava da bizle oyun oynuyor sanki tövbe tövbe bir güneş bir bak yağmur rüzgar

Işte benim Özlemim ya
Bu çikiletayla abreka hemen yazı getirecekler çok lazımmış gibi

Donuyorum Alaska'da sominemi de bozdunuz
Bizim evimize gelirsin kuzum hep beraber yaşayacağız ne güzel soğuk yağmur battaniye kahve film keyfi

Bizim eve gel diyet yemekleri yapıp yeriz
Bende geleyimmi diyecektim ki sekerpare fırında didin tuttum dilimi demedim tatlıya dayanamam
Sana sorsun gelmek isteyenler
Esinle konus cikom yorgunum istemiyorum bu siralar diye evin hanimina sorulur oyle seyler
Evet çok haklısın fıstığım benim eşim asla bana sormadan davet etmez yani olması gereken de o.
Çünkü çocuklar var olmasa hadi herdakka müsait olursun çocuk olunca çok zoor
chocolate19 canım benim çok yorma kendini

Ahhh evimizzzz
Alaskaliyikhhhh
Azra910 m bak ne kadanda güzel evimiz

Kizzz zaten o benim evimdi somine benimdi karsidaki koltuk da megle alyanagindi

Bence de erkeklr degil de evin hanimi bilir oyle misafir davet etme kabul etme konusunu

Bizde annemle suan gun pasta boreklerini yapiyoruz

Senin dis ne zamandi özüm aklim orda benim

canım benim sağol düşündüğün için haftaya canım günü tam belli değil yarın belli olacak
Çok ağrıyor yaa yüzüm yine şişti hava aldıkça şişiyor bugün sadece 1 bardak sütlü kahve içtim kafamı tutamıyorum çenem ağrıyor

Bende oyleydim hala arada yapiyor oyle daha kurtulamadim bi ciksa kurtulucam
Eminim tam gecti derken yenileri cikar bende yeni sorunlar bizim de kaderimiz buymus ozlemim

Ayy gecende nette arastiriyodum iste 10dolgusu olanlar 8dolgusu olanlar diye
Birisi yazmis ki kardes naptin agzina bomba mi attin
Resmen aglanacak halime guluyorum

Yani beterin beteri var ben öyle olacağım mesela
Şiş olunca da çok kotu yaa bugün dışarda komşu ayy gerimi kilo aldın dedi yüzün şiş şiş diyo dedim yok dişten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…