- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.681
Sana sorsun gelmek isteyenlerBenim koca herkese musaitiz diyor.
Gıcık adamSana sorsun gelmek isteyenler
Esinle konus cikom yorgunum istemiyorum bu siralar diye evin hanimina sorulur oyle seyler
Daha beter olmayalimBizim eve gel diyet yemekleri yapıp yeriz
Lokum sana diyorum. Bişey mi oldu,niye uğramıyosun bile?Daha beter olmayalim
Pasta borekler yuzundenAa üstüme iyilik sağlık niye ki
MelegimmmLıkum sana diyorum
Yok balim ya birsey olmadi malum ise basladim eskisi kadar giremiyorum sabahlari ugruyorum ancak birdde ara sira bakiyorum :)Lokum sana diyorum. Bişey mi oldu,niye uğramıyosun bile?
Peki o zamanYok balim ya birsey olmadi malum ise basladim eskisi kadar giremiyorum sabahlari ugruyorum ancak birdde ara sira bakiyorum :)
Evet şuan şekerpare fırında ama biz yemeyiz dimiDaha beter olmayalim
Evet şuan şekerpare fırında ama biz yemeyiz dimi
Peki o zaman
Yemeyiz cisss onlarrbilmyrmmmm
Tabi tabiBen zaten Alaskada yasiyorum
Işte benim Özlemim ya
Bu çikiletayla abreka hemen yazı getirecekler çok lazımmış gibi
Bizim evimize gelirsin kuzum hep beraber yaşayacağız ne güzel soğuk yağmur battaniye kahve film keyfiDonuyorum Alaska'da sominemi de bozdunuz
Bende geleyimmi diyecektim ki sekerpare fırında didin tuttum dilimi demedimBizim eve gel diyet yemekleri yapıp yeriz
Evet çok haklısın fıstığım benim eşim asla bana sormadan davet etmezSana sorsun gelmek isteyenler
Esinle konus cikom yorgunum istemiyorum bu siralar diye evin hanimina sorulur oyle seyler
Ahhh evimizzzz
Kizzz zaten o benim evimdi somine benimdi karsidaki koltuk da megle alyanagindiTabi tabihava da bizle oyun oynuyor sanki tövbe tövbe bir güneş bir bak yağmur rüzgar
Bizim evimize gelirsin kuzum hep beraber yaşayacağız ne güzel soğuk yağmur battaniye kahve film keyfi
Bende geleyimmi diyecektim ki sekerpare fırında didin tuttum dilimi demedimtatlıya dayanamam
Evet çok haklısın fıstığım benim eşim asla bana sormadan davet etmezyani olması gereken de o.
Çünkü çocuklar var olmasa hadi herdakka müsait olursun çocuk olunca çok zoor
chocolate19 canım benim çok yorma kendini
Ahhh evimizzzz
Alaskaliyikhhhh
Azra910 m bak ne kadanda güzel evimiz
canım benim sağol düşündüğün için haftaya canım günü tam belli değil yarın belli olacakKizzz zaten o benim evimdi somine benimdi karsidaki koltuk da megle alyanagindi
Bence de erkeklr degil de evin hanimi bilir oyle misafir davet etme kabul etme konusunu
Bizde annemle suan gun pasta boreklerini yapiyoruz
Senin dis ne zamandi özüm aklim orda benim
Bende oyleydim hala arada yapiyor oyle daha kurtulamadim bi ciksa kurtulucamcanım benim sağol düşündüğün için haftaya canım günü tam belli değil yarın belli olacak
Çok ağrıyor yaa yüzüm yine şiştihava aldıkça şişiyor bugün sadece 1 bardak sütlü kahve içtim kafamı tutamıyorum çenem ağrıyor
Yani beterin beteri var ben öyle olacağım meselaBende oyleydim hala arada yapiyor oyle daha kurtulamadim bi ciksa kurtulucam
Eminim tam gecti derken yenileri cikar bende yeni sorunlar bizim de kaderimiz buymus ozlemim
Ayy gecende nette arastiriyodum iste 10dolgusu olanlar 8dolgusu olanlar diye
Birisi yazmis ki kardes naptin agzina bomba mi attin
Resmen aglanacak halime guluyorum
Ben zaten oyleyimYani beterin beteri var ben öyle olacağım mesela
Şiş olunca da çok kotu yaa bugün dışarda komşu ayy gerimi kilo aldın dediyüzün şiş şiş diyo dedim yok dişten dolayı
Ayy gül canım gül bak bende öyle yapıyorum inan düşündükçe insan daha kötü oluyor.Ben zaten oyleyim
7dolgu 1kanal
Seneye 1dolgu daha
Ayyy durumum ciddi hala guluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?