- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.721
Sende hoss geldin papatyaaammmHoş geldiinn bende geldimm
ÇikiletamSende hoss geldin papatyaaammm
Eşim bugün öğrendi sinirden kuduruyo ortaklığı bile bitirirO kim oluyor seni azarliyor eşin bu durumda sessiz mi kalıyor ona karşı küçücük çocuktan ne istiyormuş bak sinir oldum hee
Günlerdir gece gündüz çalışıyorsun yazık en en en sevmediğim şey nankörlük
Canım ozlemiiiiimmmmmmÇikiletam
Bitirsin bence de çok ayıp yaptigiEşim bugün öğrendi sinirden kuduruyo ortaklığı bile bitirir
Canım gercekten olacak şey değil ama sonuçta ortaksin ki çalışan dahi olsan öyle azarlamak falan ne kadar ayıpEşim bugün öğrendi sinirden kuduruyo ortaklığı bile bitirir
Kız çatlak çiko bdv de ihanete uğrayan kadınlara boşan diyenler gibi ne o öyle bitirsin diyon delü biz iş kurmak için arabamızı sattık ne ok yeriz sonra paramızıda veremez hemen :))Bitirsin bence de çok ayıp yaptigi
Sorma ama bişey demedim işte bi yanda kocam bi yanda görümcem köpeğin hatrı yoksa sahibinin vardır derler ya işte o hesap bide kavga etmesini istememCanım gercekten olacak şey değil ama sonuçta ortaksin ki çalışan dahi olsan öyle azarlamak falan ne kadar ayıp
O çıksa siz devam etseniz dediydim di.Kız çatlak çiko bdv de ihanete uğrayan kadınlara boşan diyenler gibi ne o öyle bitirsin diyon delü biz iş kurmak için arabamızı sattık ne ok yeriz sonra paramızıda veremez hemen :))
Bende öyle düşünüyorum canım nekadar tarifini ölçüsünü versemde beceremez çünkü dik kafalı ölçü mölçü dinlemezPapitom gelsinler evinize,özür dilesinler.
Sen de bu arada sadece çorba yaparım,başka bişeye karışmam,benim küçük çocuklarım var dersin. Ne de olsa ekmek teknesi
Bir süre sonra da özür diler inşallah.Bende öyle düşünüyorum canım nekadar tarifini ölçüsünü versemde beceremez çünkü dik kafalı ölçü mölçü dinlemez
Benim bile.sinirim bozulduBende öyle düşünüyorum canım nekadar tarifini ölçüsünü versemde beceremez çünkü dik kafalı ölçü mölçü dinlemez
Asla özür dilicek erdemde bir insan değil konuşmucam zaten iki sene öncede buna benzer bişey yapmıştı yemek yapıcak birini bulsunla bulsunlarda maddi külfet işte dükkana ondan ben yapıyodumBir süre sonra da özür diler inşallah.
Ama sen bu şekilde çalışmaya ne kadar devam edebilirdin zaten. Boşver halletsinler
Tamam da kaç ay kaç sene böyle çalışabilirdin zaten papitom. Mesai saatleri katlanılmazdı. Sen çookk yoruluyodun.Asla özür dilicek erdemde bir insan değil konuşmucam zaten iki sene öncede buna benzer bişey yapmıştı yemek yapıcak birini bulsunla bulsunlarda maddi külfet işte dükkana ondan ben yapıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?