Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Eşim bugün öğrendi sinirden kuduruyo ortaklığı bile bitirir

Canım gercekten olacak şey değil ama sonuçta ortaksin ki çalışan dahi olsan öyle azarlamak falan ne kadar ayıp
Sorma ama bişey demedim işte bi yanda kocam bi yanda görümcem köpeğin hatrı yoksa sahibinin vardır derler ya işte o hesap bide kavga etmesini istemem

Papitom gelsinler evinize,özür dilesinler.
Sen de bu arada sadece çorba yaparım,başka bişeye karışmam,benim küçük çocuklarım var dersin. Ne de olsa ekmek teknesi

Papitom gelsinler evinize,özür dilesinler.
Sen de bu arada sadece çorba yaparım,başka bişeye karışmam,benim küçük çocuklarım var dersin. Ne de olsa ekmek teknesi
Bende öyle düşünüyorum canım nekadar tarifini ölçüsünü versemde beceremez çünkü dik kafalı ölçü mölçü dinlemez

Bende öyle düşünüyorum canım nekadar tarifini ölçüsünü versemde beceremez çünkü dik kafalı ölçü mölçü dinlemez
Bir süre sonra da özür diler inşallah.
Ama sen bu şekilde çalışmaya ne kadar devam edebilirdin zaten. Boşver halletsinler

Bir süre sonra da özür diler inşallah.
Ama sen bu şekilde çalışmaya ne kadar devam edebilirdin zaten. Boşver halletsinler
Asla özür dilicek erdemde bir insan değil konuşmucam zaten iki sene öncede buna benzer bişey yapmıştı yemek yapıcak birini bulsunla bulsunlarda maddi külfet işte dükkana ondan ben yapıyodum

Asla özür dilicek erdemde bir insan değil konuşmucam zaten iki sene öncede buna benzer bişey yapmıştı yemek yapıcak birini bulsunla bulsunlarda maddi külfet işte dükkana ondan ben yapıyodum
Tamam da kaç ay kaç sene böyle çalışabilirdin zaten papitom. Mesai saatleri katlanılmazdı. Sen çookk yoruluyodun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…