- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.981
Yaaa cerkess buldum oleeyy bende cerkesimm cunku ve cerkeslere bayilirim o kadar sevecenler kiii gordugum kadariyla sende oylesin caniimmCerkesim ya gulum ben
Oyy canimm ellerine saglikk hepsii cok sahanee gorunuyolarrrGünaydıınn buz gibi hava da, içimizi ısıtacak birgün olsuun
Bu sabah tembellik yapmadım
Aaa olmadı ki ama şimdi buu, tam da bizim geliceğimiz zamana denk geldi zalim yağmuurHerkeseee Gunaydinlarr gec kaldiniz kizlar artik Adana yagmurluuuu cok mutluyum uzuun zamandir yagmurlu bi havayla uyandimmm
Afiyet olsunnn canımm beniimmOyy canimm ellerine saglikk hepsii cok sahanee gorunuyolarrr
Size de günaydıın :)Günaydınlar hanımlar
Size de günaydıın :)
Heheh zalimm yagmurrAaa olmadı ki ama şimdi buu, tam da bizim geliceğimiz zamana denk geldi zalim yağmuur
Neyse gözün aydın canıım istediğin oldu en azından :)
Coookk gunaydinn sizedeeGünaydınlar hanımlar
Coookk gunaydinn sizedee
Ooyy kuzum beniimHeheh zalimm yagmurramaa merak etme kuzucumm senin icin gunesi actiririm yinee beenn hafta sonu veyaa 2 gun sonraa gunes geri gelirr
günaydın canım , günaydın kızlarSorun değil canıımm olsun, günaydın :)
Evet üstümden atamayınca daha kötü oluyorum, ölü gibi geziyorum ortalıkta
Sağol canımmmgünaydın canım , günaydın kızlarçok geçmiş olsun canım
Sagol gulum memnun oldum :)Yaaa cerkess buldum oleeyy bende cerkesimm cunku ve cerkeslere bayilirim o kadar sevecenler kiii gordugum kadariyla sende oylesin caniimm
Bende memnun oldumm :)Sagol gulum memnun oldum :)
Herkeseee Gunaydinlarr gec kaldiniz kizlar artik Adana yagmurluuuu cok mutluyum uzuun zamandir yagmurlu bi havayla uyandimmm
Adana karanlik bugun.Adana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?