- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.021
Cok guzel gorunuyor canim cekti
Hele beniiim, günlerdir canım çekiyor. dışarı da çıkıp alamıyorum dışarda hiç yemedim nerde güzeldir değildir bilmiyorum.. yapması da çok zahmetli bee :/
Kiz dunkini ben yaptim internetten almadimOldu mu şimdi buuu
Can evimden vurdun nihoo
Dün akşamAzra910 şimdi sen.. Sonra gelsin kilolar ooh miiss
Yok kiz ben yilbasi falan kutlamam sadece yeni yila giriyoruz zaman gecmis onu dusunuyorumAzra910 böyle yılbaşıdır bilmem nedir sevmem ama yine eğlenceli oluyor. tatil ya, bahaneyle toplanıyor insan sevdikleriyle.. edit: düşünmen yeter kafkişimm
Bu yıl başı planlarınız nedir kızlar
Hamarat insanın hali başka tabiKiz dunkini ben yaptim internetten almadim
Yok yavrum ya ben 45 kiloyum bana serbest sen yemeHamarat insanın hali başka tabi
Ne yani şimdi sen yaptın da, ben üşenip yapmadım diye yüzüme mi vuruyorsun kafkiciğim
Şimdi sen bana ne demek istedinYok yavrum ya ben 45 kiloyum bana serbest sen yemehohoyy
Şimdi sen bana ne demek istedin
Noolmuş yani senden 10 kilo fazlam varsa, biz bütün olduk bikerem kilolarımla artıkın
Enler yarismasinin adaylarinin belirlenmesine 2gun kaldi galiba onunla ugrasiyor
Boydan kurtarıyorum hehehSaka yapiyorum hayatim
Boyun kac
Benimki kadar guzel olamazKiz yeni çiğköfte yedim saol senin dunki resminden sonra bugün yemeseydim olurdum
Benimki kadar guzel olamaz
Saka yapiyorum kiz tabi guzeldir seninkideAyy çok güzeldi vallahi ama gece nasıl canım cekmistiii yaa olcektim artık ben obur bi insanım yapmayın böyle şeyler ahhha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?