- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #30.301
Ahh canim yaaa yokmu yakinlarindan kimse onlara biraksan en azindan kucugu ciksan biraz10 8 1 yas 3 erkek cok harekrtliler buyukler surekli kavga halindeler birbirlrrine zarar veriyorlar kucuk desen heryeri birbirine katiyor. Cuma gunu disari ciktim resmen sinirden aglayacaktim.
çok tatlıııı
Günaydın Yeni Güne Kavuşturan Allah'a hamdolsun. İşlerimizde Bereket. Yuvamız 'dan Sağlık, Sevgi, Huzur ve Mutluluk eksik olmasın inşallah
Günaydın yafrukurtlar
Eki Görüntüle 1998536 Günaydın bacilar :*
Gunaydin kislar
Hayır diyemem Canım çok ama çok Yorgunum bugünEki Görüntüle 1998630
Eki Görüntüle 1998631
Eki Görüntüle 1998632
Eki Görüntüle 1998633
Kızlar kahve keyfine ne dersiniz?
yasadigim yerde yabanciyim ve kimswte guvenim yok nereye gideceksem cocuklarimla giderim kimseye emanet edemem.Ahh canim yaaa yokmu yakinlarindan kimse onlara biraksan en azindan kucugu ciksan biraz
Süper olur deriiimEki Görüntüle 1998630
Eki Görüntüle 1998631
Eki Görüntüle 1998632
Eki Görüntüle 1998633
Kızlar kahve keyfine ne dersiniz?
Gitme cunyır. Vazgeçtiğini yaz.Hepiniz hakkinizi helal edin Allaha emanet olun kizlar hoscakalin ben ui yaptiriyorum..... Sizi seviyorum
Tabiki anne kv felan yoksa bırakılmazyasadigim yerde yabanciyim ve kimswte guvenim yok nereye gideceksem cocuklarimla giderim kimseye emanet edemem.
Küsmüyüz yafru kurtlar selamda almıyorsunuz artıkMerhabayın oba sakinleriii
Selammmmm kore güzeli❤Küsmüyüz yafru kurtlar selamda almıyorsunuz artık
Nasilsin balım?Selammmmm kore güzeli❤
Durum leyla ya bildirim.o kadar cokki arada kayniyo hep mesajlar iyiyim tatlim balim kaymagim sen nasilsin❤Nasilsin balım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?