- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #30.321
Miraba cınım:)Mirabaa
Aynen canım.Bazen bir kaç gün sonra farkediyorum mesajlarıma verilen cevapları.Durum leyla ya bildirim.o kadar cokki arada kayniyo hep mesajlar iyiyim tatlim balim kaymagim sen nasilsin❤
Allah yardimcin olsun canim benim kucugu 5 yasinda uyutana kadar canim cikti bebekken nasi baktiml hic bilmiyorum kendime sasiyorum bazenMiraba cınım:)
Aynen canım.Bazen bir kaç gün sonra farkediyorum mesajlarıma verilen cevapları.
Ben de iyim. Bebek emziriyorum, Uyuyacak insallah
Her dönemin kendine göre zorlukları oluyor.Doğdu dogalı deliksiz bir uyku uyumuşlugum yoktur. Gün boyuda peşindeyim. En ćok dikkat edilmesi gereken zamanlarindayim. Herşeyi kurcaliyor, döküp , saçıyor. 1.5 yaşındaAllah yardimcin olsun canim benim kucugu 5 yasinda uyutana kadar canim cikti bebekken nasi baktiml hic bilmiyorum kendime sasiyorum bazen
Amin canım hepimizin evlatlarini insallah.Allah bagislasin korem.Zor ya anne olmak.Buyuk emek istiyo.Galiba ben yaslandim bebek konusunda:)
29 yasindayim ben 2 tane oglusum var ellerinden oper teyzesiAmin canım hepimizin evlatlarini insallah.
Kaç yaşındasın? kac yavrun var?
Maşallah29 yasindayim ben 2 tane oglusum var ellerinden oper teyzesi
Yok canim ya benden gecti artik:)Maşallah
29 yaş gayet ideal bence bebek sahibi olmak için
Yok canim ya benden gecti artik:)
Kapadim.ben dükkani
Aminn suanda tek gayem o zaten Rabbim.ömur versin ki ogluslarimin bi meslek sahibi olup hayatkarini kurtardigini gorebileyim.
Hayirlisi olsun. Allah iki evladini saglicakla buyutmeyi nasip etsin.
Amin canım. Her anne babanın dileği budur zaten:))Aminn suanda tek gayem o zaten Rabbim.ömur versin ki ogluslarimin bi meslek sahibi olup hayatkarini kurtardigini gorebileyim.
Iyi geceler canimm ❤tatli ruyalar:)Amin canım. Her anne babanın dileği budur zaten:))
Canım ben kactım, hayırlı geceler, Allah rahatlik versin
abla günaydın neler yapmışsın öyleEki Görüntüle 1998753
Eki Görüntüle 1998754
Eki Görüntüle 1998755
Kahvaltı hazır hanımlarrrrr buyurun afiyet olsunn yarasın bal olsun..
Eki Görüntüle 1998753
Eki Görüntüle 1998754
Eki Görüntüle 1998755
Kahvaltı hazır hanımlarrrrr buyurun afiyet olsunn yarasın bal olsun..
abla günaydın neler yapmışsın öyle
Günaydın ablacım ellerine sağlık gelir gelmez neler hazırlamışsın
neden ya neden gittin.Hepiniz hakkinizi helal edin Allaha emanet olun kizlar hoscakalin ben ui yaptiriyorum..... Sizi seviyorum
ne kuslugu canimKüsmüyüz yafru kurtlar selamda almıyorsunuz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?